Nederland, Zandvoort4 oktober 2018, door Maartje

Slapen op het strand bij Beachhouse Hotel Zandvoort

Nederland, Zandvoort, 4 oktober 2018, door Maartje

Slapen op het strand bij Beachhouse Hotel Zandvoort

Man o man, wat zijn we toch verliefd op de Hollandse kust. #nevernot is het er niet leuk, het hele jaar door maar vooral tijdens deze prachtige zomer van 2018. Opdat we hem nooit vergeten (en opdat NIEMAND ooit nog zegt dat we nooit een mooie zomer hebben in Nederland). O de heerlijkheid. Mogen we dan ook nog blijven slapen, dan gaat onze staart helemaal kwispelen (als hadden we een staart die dat kon natuurlijk). Kan! In Zandvoort aan Zee bijvoorbeeld - toch het best bereikbare strand van het land - en wel bij het kakelverse, splinternieuwe fantastische Beachhouse Hotel. Bam.

Beachhouse Hotel Zandvoort

Beachhouse Hotel Zandvoort

Over het nieuwe Beachhouse Hotel in Zandvoort aan Zee moeten we bovenal één uiterst belangrijk ‘ding’ kwijt: je slaapt hier OP het strand, en dus niet aan de overkant van de weg of de boulevard zoals dat bij de rest van de hotels van Zandvoort (en eigenlijk alle strandhotels in eigen land) het geval is. Dat is in real life misschien slechts een paar meter afstand maar voor het strandvakantiegevoel scheelt het de wereld!

Het vrije gevoel van een strandhutje, het luxe comfort van een hotel. Draag ons maar weg.

Het vrije gevoel van een strandhutje, het luxe comfort van een hotel. Draag ons maar weg.

Vanuit je hotelkamer (mits je een van de kamers met zeezicht boekt natuurlijk) kijk je over die eerder genoemde strandhutjes uit over niks anders dan onze eigen prachtige kuststrook, de Noordzee en de zon die daar langzaam in zakt. All year long. Hoewel: de hutjes staan er van half april tot half september dus buiten dat seizoen is het écht alleen de zon en de zee die je zietMocht je je koffers nou nog niet gepakt hebben (wat ik me eigenlijk echt niet voor kan stellen), dan heeft Beachhouse Hotel nóg meer noten op zijn zang. We noemen een aantal heerlijke familiekamers, ook met uitzicht op zee, die desgewenst aan elkaar te koppelen zijn. Zodat jij en je partner de (enorme!) kamer voor jezelf hebben, en het kroost op hun eigen kamer los mag gaan.

Dat wil je sowieso, die enorme kamer voor jezelf hebben, aangezien de kamers, en zeker niet alleen de familiekamers, voorzien zijn van alle luxe en comfort. Giga TV, razendsnel wifi (ja sorry, we willen het toch) en – paraparapaaa – een al even giga badkamer met groot ligbad met jacuzzi. Vanuit je bad kun je, als je je nek een heel klein beetje strekt, die zon in de zee zien zakken. Nogmaals: beter wordt het niet.

 

De grootste kamers zijn voorzien van een keuken – heel handig voor wie met een kleintje reist – en hebben voldoende kastruimte om al je zooi in kwijt te kunnen – héél handig voor wie met een kleintje reist. Het eveneens meer dan ruime bed is precies goed hardfluffy (matras lekker stevig, dekens en kussens hebben die bekende hotel fluffyness die je thuis nooit voor elkaar krijgt) en er is een woonkamer met ramen die vol-le-dig open kunnen zodat je optimaal van het eerder genoemde strandhutjes gevoel kunt geniet. En dat is het hoor, genieten.

‘s Ochtends duik je voor 11 uur op het ontbijtbuffet af (ha! Dat hebben ze lekker niet in die strandhutjes) om daarna op je dooie gemak een van de tenten in de buurt op te zoeken. Want dat is, naast de views op de zonsondergang, de tweede allergrootste plus van slapen op het strand: als de rest van Nederland nog de trein of de auto in moet stappen, ben jij er al. Kun je mooi als allereerste een plekje scoren. Moeiteloos. We noemen een Hippie Fish op een 20 minuutjes wandelen vanaf het hotel, een Bernies Beachclub op 5. Bij Tent 6 sta je in een kwartier en de wandeling naar Tijn Akersloot van een half uurtje is een heerlijke.

Boeken? Ik zou het doen: Beachhouse Hotel

Logeren met korting!

Logeren met korting!

Goed nieuws! We mogen van het Beachhouse Hotel 10 % korting weggeven op een overnachting. Is simpel: boek via deze link en kies bij stap 3 (rates) voor de optie ‘Special offer Barts Boekje’.

Wel even opletten: de logeerdata mogen tussen 03/10/2018 en 31/03/2019 liggen (lekker!) en zijn op basis van beschikbaarheid. Je mag per reservering maximaal drie kamers reserveren.