Nederland, Amsterdam31 januari 2018, door Maartje

Slow Down Studio Amsterdam

Nederland, Amsterdam, 31 januari 2018, door Maartje

Slow Down Studio Amsterdam

Schrijf ‘m in je agenda: 9 februari, Runstraat 25. Rituals en Bedrock openen op die datum voor één dag een Slow Down Studio. Waar je gratis en zonder afspraak binnen kunt lopen voor een mini-sessie onthaasten. In deze pop-up leer je binnen een kwartier je lichaam, geest en ziel in balans te brengen. In balans in een kwartier?! Dat willen we meemaken.

slow down 2

Wat ons volledig staat te wachten weten wij ook niet. Maar we houden wel van een beetje mysterie. Onze aandacht is gewekt hoor. Midden in de drukke binnenstad wordt door het aanspreken van je geur, smaak, zicht en gehoor een oase van rust gecreëerd. In jezelf that is. Slow Down Studio heeft het zelf over een 360-graden slow down beleving. Daar kan je fantasie vast druk mee aan de slag.

Op 9 februari is het in de Runstraat dus open huis voor iedereen die wel wat onthaasting kan gebruiken. Een bezoekje duurt 15 minuten en de tijd die je ervoor om moet fietsen. Slow Down Studio is open van 07.30 tot 08.30 en van 10.00 tot 19.00 uur. En daarna staan we allemaal weer opgeladen in het leven. Zeggen ze.

Liefs,
Nina