15 oktober 2023, door Michel + Renske

Smiley geurkaarsen om de herfst mee in te gaan

15 oktober 2023, door Michel + Renske

Smiley geurkaarsen om de herfst mee in te gaan

Al langere tijd zijn we fan van de prachtige 3D werken van Edith Beurskens. En toen hoorden we dat ze voor deze smiley geurkaarsen de handen ineen heeft geslagen met 2 andere fantastische Nederlandse makers. De allermooiste scented candles gemaakt door een van de oudste keramiekfabrieken van Europa met navulbare kaarsen met natuurlijke oliën. Helemaal in de shapes en kleuren die we van Edith gewend zijn. Met deze smiley geurkaarsen collab van Edith Beurskens x L'AIME x Royal Goedewaagen ben je klaar voor de herfst.

 

 

Het liefst branden we elke dag geurkaarsen. En niet alleen die van Edith Beurskens. In ieder hoekje van ons huis, kantoor en wc staat er wel eentje.

Edith Beurskens x L'AIME x Royal Goedewaagen

Edith Beurskens x L'AIME x Royal Goedewaagen

Een match made in heaven, deze 3 merken die de handen in een slaan. Waarom? Edith allereerst als creatieve duizendpoot. Als geen ander weet ze de mooiste werken te ontwerpen en vorm te geven met haar fantastische oog. De shapes collectie is dan ook door haar ontworpen. Deze collectie bestaat uit 4 verschillende designs die alle vier in twee kleuren komen. Voor ieder dus wat wils. We zijn ervan overtuigd dat ze als geen ander passen bij ieder interieur.

Maar in je eentje ben je nergens, bewijzen deze drie merken. L’AIME kwam bij het proces om de hoek kijken toen de shapes gevuld moesten worden met de lekkerste, natuurlijke, premium geuren. L’AIME heeft de kaarsen lokaal met de hand gevuld.

 

Het productie proces vond plaats in Drenthe, waar Royal Goedewaagen de kaarshouders (mogen we het zo noemen?) met de hand uit mallen maakt. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel, want de houders zijn los bij te vullen met kaarsen. Zo doe je er een eeuwigheid mee maar kan je wel wisselen van geur.

Ons advies? Doe jezelf een smiley deksel kado en elke dag dat je je kaars aansteekt krijg je instant good vibes.

Te bestellen op www.royalgoedewaagen.comwww.edithbeurskens.com en  www.laime.nl voor €129, de losse deksel €29 of als set €149. De refill is te bestellen voor €25.