Nederland, Utrecht14 oktober 2023, door Sanne Carbaat

Sonmat in Utrecht: Korean Soul food

Nederland, Utrecht, 14 oktober 2023, door Sanne Carbaat

Sonmat in Utrecht: Korean Soul food

Korean Soul Food is er om te blijven. Een beetje gezond (want kimchi, rijst en groenten), maar ook met een goede portie gefrituurde kip. Fan? Ja! Ben je in Utrecht dan is Sonmat je go to voor precies dit. Authentiek, niet té veel keuze maar wel voldoende en in het centrum van Utrecht. Je kunt er afhalen, maar de Thuisbezorgd.nl app openen en laten bezorgen is natuurlijk het makkelijkst. Sonmat kenmerkt zich om hun 'Korean Soul Food'. Geluk is wel te koop, of in dit geval, te bestellen.

 

En een leuk feitje bij Sonmat geleerd: wist je dat er in Zuid-Korea meer fried chicken restaurants zijn dan McDonalds locaties over de hele wereld? Het is dan geen verrassing dat Sonmat in Utrecht wordt geprezen om hun gefrituurde kip met verschillende dressings. Ook kun je bij Sonmat terecht voor andere gerechten met rijst of typische Koreaanse dranken.

Sonmat

Sonmat

Bij Sonmat serveren ze de beroemde Koreaanse gefrituurde kip met verschillende authentieke sauzen (zoet-pikant, soja-knoflook en kies ALTIJD hun eigen pittige rode chili saus), traditionele Deopbab (Koreaanse wokmaaltijden met rijst) en huisgemaakte kimchi. Alle recepten komen uit Zuid-Korea, dus  echt Koreaans soulfood op z’n best. De filosofie van Sonmat is geluk door eten. Kijk, vinden we en Thuisbezorgd.nl ook.

Hoe je Sonmat uitspeelt? De Sonmat Deopbab combinatie met een extra side padak chicken en extra kimchi (altijd extra kimchi) laten thuis bezorgen. Flesje Hallasan soju erbij, druivensap (daar zitten wel stukjes in en als je dat niet weet is ‘t even schrikken) en de bankhang-sesh kan beginnen. Echt wel ultiem comfort food, dus we raden hier zeker aan om het bij een date-night for one te houden.

Bestel hier bij Sonmat

 

 

 

Thuisbezorgd