Nederland, Amsterdam5 november 2020, door Anna Sophie Wellink

Spaanse markt bij La Cerveceria, de Paella bistro in Amsterdam Oost – 7 november 2020

Nederland, Amsterdam, 5 november 2020, door Anna Sophie Wellink

Spaanse markt bij La Cerveceria, de Paella bistro in Amsterdam Oost – 7 november 2020

Op naar het Beukenplein in Amsterdam Oost! Que? Jahaa! Voor Spanje-galore in eigen land. La Cerveceria is namelijk zo'n echte lekkere Spanjaard, lees hier maar eens. Normaal gesproken, je weet wel, voor de pandemie, gingen we naar La Cerveceria voor een avond vol met lekkers. De paella is onze favoriet... Maar eigenlijk doen alle Spaanse happen verlangen naar onze tripjes naar Spanje. Glaasje Rioja erbij en olé. We hebben goed nieuws, lees je even mee?

 

Mercado de La Cerveceria

Mercado de La Cerveceria

dat goede nieuws? 7 november is dat dag dus zet die maar alvast in je agenda. Want my oh my: La Cerveceria de Paella bistro van Amsterdam wordt die dag Mercado de La Cerceveria.

 

Que? Ja. Een Spaanse markt waar de Paella voor je neus wordt klaargemaakt. Waar de Jabon en Queso vers voor je neus worden afgesneden. Cava’s en Sangria voor mee naar huis en Spaanse croquetas hebben ze ook.

De buren van La Cerveceria, Cafe Maxwell doen ook gezellig mee: Cafe Maxwell wordt voor de gelegenheid gezellig Markt Maxwell. Hier mag je aanhaken de Hollandse pot met snert, Glühwein en warme choco.

Op zeven november van 14:00 tot 18:00 eet en drink je alsof je in Spanje bent. Hups naar het Beukenplein in Amsterdam Oost. Salud. La Cerveceria