Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
22 July 2019
  • 15-11-2017
  • Amsterdam, Amsterdam Oost, Barts Boetiek

Spott. Amsterdam

Spott. Amsterdam

Nu ben ik nog van de generatie waar je een bijbaan in een winkel of in een kroeg had tijdens je studiejaren. Dat is anno 2017 niet goed genoeg meer natuurlijk. Een beetje student (van een commerciële studie) is vaak al ondernemer bij het starten van de opleiding. Super leerzaam. En vaak resulteert dat ondernemerschap toffe, innovatieve producten of diensten die werkelijkheid worden. Spott. Amsterdam biedt vanaf november 2017 – met de nieuwe pop-up store in de leukste Czaar Peterstraat - een podium aan dit ondernemerschap.

spott2

Spott. Amsterdam geeft jonge ondernemers – met een link aan de Hogeschool van Amsterdam – de ruimte om hun goodies te verkopen in een prachtig pandje in Amsterdam Oost. Een dertigtal indie brands staan er om jou te verleiden tot een kerstaankoop. Om maar iets te noemen. Voor een verjaardag, het Sinterklaas feest of gewoon als cadeautje voor jezelf kan natuurlijk ook. Het aanbod is nogal uiteenlopend. Ik noem er random wat: een design stoel gemaakt van oude jeans van Planq, tassen gemaakt van vissenleer van Maeya, een mooie regenjas slash -cape die gemaakt is van gerecycled plastic – hoera! – van Majem en dé baretten en bandeau’s – ook voor mini! – van Atelier des Femmes. En meer dus, veel meer.

Alles bij elkaar een gezellig zooitje ondernemerschap. En alle reden om langs de Czaar Peterstraat te fietsen de komende weken. Spott. Amsterdam is nog 2 maanden geopend, dus je hebt nog even.

Spott. Amsterdam, Czaar Peterstraat 68 Amsterdam.

X,
Nina