Nederland, Den Haag5 december 2017, door Maartje

BART BOUWT: Sprinkel + Hop Den Haag

Nederland, Den Haag, 5 december 2017, door Maartje

BART BOUWT: Sprinkel + Hop Den Haag

Schattige vintage winkels die het gewoon helemaal begrepen hebben. Houden we van. En zo kwamen we er eentje tegen in de Weimarstraat van Den Haag. Sprinkel + Hop is de naam. Nét niet meer in het Zeeheldenkwartier, maar het scheelt niet veel, je bent er zo. Hier is de vintage liefhebbende Joke haar eigen zaak begonnen, en deze dame heeft er oog voor. Van bloemige theekopjes tot retro meubels zoals leren poefs en dressoirs uit de jaren ’60. Allemaal netjes gestyled en wonderbaarlijk goed bij elkaar passend. Het liefst wil je gewoon een compleet hoekje van Sprinkel + Hop optillen en regelrecht in je woonkamer parkeren.

Sprinkel Hop 2

De vintage vondsten van Joke gaan snel, dus hou het in de gaten. Dat kan overigens ook via haar webshop online. Zo spotten we bijvoorbeeld een bar cart (wie wil het niet tegenwoordig) in de winkel die nét in de winkel stond maar alweer verkocht was. Het aanbod verandert dus regelmatig, zelfs voordat Joke zelf goed en wel aan haar eigen winkelinterieur heeft kunnen wennen.

Nog niet genoeg inspiratie gekregen van de mooie spullen van Sprinkel + Hop? Steek dan even over naar de huiskamer van Eef, daar drink je jouw bakkie koffie (mét heerlijke carrotcake!) tussen de inrichting van Sprinkel + Hop.

Sprinkel + Hop is open op donderdag, vrijdag en zaterdag (in december ook nog op woensdag en zondag!), of eventueel op afspraak. De rest van de dagen struint Joke tweedehands winkels af in binnen en buitenland om haar winkel weer aan te vullen, of staat ze af en toe met die vintage vondsten op leuke markten. Hou haar in de gaten! Sprinkel + Hop.

♥ Marloes