Nederland, Amsterdam11 november 2017, door Maartje

Sprinklr X Hortus Botanicus

Nederland, Amsterdam, 11 november 2017, door Maartje

Sprinklr X Hortus Botanicus

In huis horen planten. Niet? De groene rakkers maken de boel wat levendiger en brengen sfeer in huis. Buiten dat om zijn ze – nog steeds hoor – helemaal hip en happening. Waar de hippe generatie dan weer minder happening in is, is de kennis om planten in leven te houden. Oops! Sprinklr helpt ons daarmee. Ze komen regelmatig met een nieuwe, online te bestellen plantcollectie en leveren daar een app bij die je precies vertelt wat je met je nieuwe groene vrienden moet doen. Handig! De nieuwste collectie is Sprinklr X Hortus Botanicus. Twee hippe vogels op plantengebied.

Waar de Hortus voorheen voornamelijk cool was onder de oude dametjes, is het publiek van de Amsterdamse botanische tuin tegenwoordig flink jonger. Er wordt heel wat gefotografeerd, geposeerd en ge-instagramd tijdens een bezoek aan de plantentuin. En we mogen de 375 jaar oude Hortus Botanicus dus ook wel hip noemen. De soms metershoge beauty’s van planten die in de kassen staan te pronken, zijn toch echt wel een droom op plantengebied.

hortus2

Sprinklr en Hortus Botanicus bleken wel gecharmeerd van elkaars groene verdiensten en zijn met plezier een samenwerking aangegaan. De twee gingen bij de kwekers op zoek naar planten die voorkomen in de prachtige kassen van de Hortus en het tevens goed doen in ons donkere of juist lichte huis. Het resultaat? Drie nieuwe sets van kamerplanten waarmee je een beetje Hortus in huis kunt halen.

De duurzaam gekweekte planten worden na online bestellen in heel Nederland thuis afgeleverd. Wat we vooral voor de stadsmens zonder auto echt een top idee vinden. No more hels gesjouw en gestuntel op de fiets om je nieuwe plant heelhuids thuis te krijgen. En vervolgens krijg je met de app een sukkel-bestendige uitleg wat je met je planten moet doen. Vanaf €29,95 heb je al een set van drie planten keurig bij je thuisbezorgd. Het enige wat jij nog moet doen is ze wat TLC te bezorgen voor een happily ever after.

Liefs,
Nina