Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
24 June 2019
  • 18-05-2019
  • Barts Groene Hoekje, Weekendtip, Winkelen

Zondag 19 mei: Sprinklr’s Grote Plantenverkoop in Amsterdam Noord

Zondag 19 mei: Sprinklr’s Grote Plantenverkoop in Amsterdam Noord

Het is de tijd van lente in je bol. En je huis en tuin natuurlijk. Sprinklr, de handigste online plantenwinkel - ook voor mensen met minder groene vingers - houdt op zondag 19 mei in Amsterdam Noord een plantenverkoop. Bij een wel heel leuk stukje Noord. De VerbroederIJ is een nieuw initiatief voor een groene ontmoetingsplek aan het IJ.

Sprinklr’s Grote Plantenverkoop

Het is dit weekend lekker weer. Tijd voor avontuur. En om je huis, tuin, balkon, patio om te toveren tot groene oase. Doe je het nu, dan heb je er heel de zomer plezier van. The time is now dus. Dat dachten ze bij Sprinklr ook. En daarom is het zondag 19 mei op een mooie buitenplek tijd om je nieuwe groene vrienden in te slaan. Bij De VerbroederIJ verkoopt Sprinklr gifvrije tuinplanten. Kruiden, fruitstruikjes, rozen, dahlia’s en meer. Daarnaast brengen ze ook een hele zwier aan kamerplanten mee. Groot, klein en groene koopjes. En kun je als groen toefje ook je planten meteen verpotten en zo de plant kant en klaar mee naar huis nemen. Scheelt je weer een hoop zand in je woonkamer. Zondag 19 mei tussen 13.00 en 17.00 dus op je fiets - of bolderkar als het even kan - naar De VerbroederIJ in Amsterdam Noord voor een middagje planten, bier en gezelligheid.

Sprinklr.co