1 september 2017, door Maartje

BARTS BEAUTY: Squalan

1 september 2017, door Maartje

BARTS BEAUTY: Squalan

Van sommige producten ben je gewoon meteen fan. Squalan bijvoorbeeld. Squalan is een huidverzorgingsproduct met maar één ingrediënt. Maar één? Ik las het op de website en kon het nog steeds niet geloven. Dus ik heb het nog extra gecheckt bij de mensen van het merk. En yep, Squalan Pure heeft maar 1 ingrediënt. Dat ene ingrediënt is plantaardig, zonder parabenen en conservering, parfumvrij en dierproefvrij. En daar houden we van. Lekker ongecompliceerd en het doet wat het moet.

De uitleg van dit ene wonder ingrediënt: squalaan is een natuurlijk ingrediënt wat identiek is aan een soort vet die van nature in onze huid voorkomt. En – don’t blame the messenger - met de jaren afneemt. Door Squalan te smeren geef je de huid waar het gebrek aan heeft. En zo brengt het dus goeds voor een droge, vette, beschadigde, gevoelige en andere soorten huid. C'est ça.

skincare

Inmiddels heeft het merk een kleine verzorgingslijn met de pure olie, een anti-agingolie, een oogserum en een zachte cleanser. Niks geen moeilijk gedoe met een keuze uit tig dingen waar je – maar dat kan aan mij liggen – altijd weer nét de verkeerde van kiest. Te bestellen monsters – ook handig - zodat je niet meteen een hele fles hoeft te kopen om te kijken of het werkt voor jouw huid. En – alweer handig – mini flesjes voor de reizigers onder ons. Er mag wel even vermeld worden dat de andere items iets meer ingrediënten bevatten. Maar met een maximum van vier zijn we nog steeds stomverbaasd dat het z’n werk zo goed doet. Fan dus, ik zei het al. Squalan | Natural Skincare

Liefs, Nina