Nederland, Amsterdam6 april 2017, door Maartje

Stieglitz Suites Amsterdam

Nederland, Amsterdam, 6 april 2017, door Maartje

Stieglitz Suites Amsterdam

Van die logeeradressen waar niks niet aan te loven valt... Enter de Stieglitz suite. Stieglitz Suites heet het eigenlijk, maar dat is, aangezien het nu nog maar één suite betreft, een beetje verwarrend. Maar het idee is dat er meer komen, vandaar de vooruitblikkende titel. Want helemaal niet verwarrend is, is het smaakgehalte én te toplocatie van het Amsterdamse adres. Eerst dat tweede, de locatie: je vindt Stieglitz Suites aan de Reguliersgracht, om de hoek van de 9 straatjes in een zeventiende-eeuws Amsterdams grachtenpand. Daar zit de suite in het penthouse (lees: uitzichtje-hoor). Check. Dan dat smaakniveau. Zie de plaatjes en bedenk je dat Stieglitz Suites natuurlijk hoort bij modelabel Stieglitz.

Barts-Boekje- Steiglitz

Een beetje a la Alice, zeggen ze op de site, tumbling down a rabbit hole, richting wonderland. En dat klopt ook wel. Kleurrijk is het (like) er, lekker dramatisch ook. Alles werd door het koppel achter Stieglitz ingericht met in iedere ruimte referenties naar hun liefde voor mode en reizen. De Grote Droom? Ooit een hele verzameling Stieglitz Suites verspreid over de hele wereld, op al hun favoriete plekken.

Barts-Boekje - stieglitz 1

Amsterdam is de eerste locatie van de Stieglitz Suites familie, wat logisch is aangezien het koppel hier groot werd. Dat ze de stad op hun duimpje kennen, bewijst ook het boekje aan tips in en iets verder uit de buurt. Perfecte uitvalsbasis voor een weekendje in de stad, staycation of Little Escape, kan allebei. Stieglitz Suites