Nederland, Den Haag9 april 2024, door Michel + Renske

Stokstaart Conceptstore: De leukste kinderwinkel van Den Haag

Nederland, Den Haag, 9 april 2024, door Michel + Renske

Stokstaart Conceptstore: De leukste kinderwinkel van Den Haag

Soms loop je ze tegen het lijf, soms moet je eeuwig zoeken. Die echte parels van kinderwinkels. Helaas best schaars anno nu maar zodra je een favo hebt, blijf je terugkomen. Zo ook bij Stokstaart voor de regio 070 (of daarbuiten!). Een snoepwinkel voor jong en oud(er).

Leukste kinderwinkel van Den Haag

Leukste kinderwinkel van Den Haag

Met een traan moet geconstateerd worden dat vele bakstenen winkels hun deuren sluiten. Gelukkig is daar (nog steeds) Stokstaart. In een authentiek, statig pand in de Weimarstraat heeft Susan het dik voor elkaar.

Na 20 (!) jaar conservator te zijn geweest in het Kunstmuseum Den Haag werd het tijd om de droom te verwezenlijken: een eigen kids store. Zelden doen mensen dit met zoveel smaak en energie als Susan.

Voor jong én oud

Voor jong én oud

Naast de leukste collecties voor je kroost, zoals gevestigde orde Tiny Cottons, Repose Ams, Bonmot en Misha & Puff, huisvest Stokstaart ook de allerleukste items om cadeau te doen of gewoon lekker voor jezelf te kopen (ha!).

Zo zijn er ontelbare (klassieke) boeken, heerlijke knutsel en tekenspullen maar ook fantastische accessoires.

Als kers op de taart kun je er ook voor jezelf slagen. Voor de liefhebber is er een waanzinnige Stationery collectie (vulpennen, pracht papier, kaarten, posters). Stuk voor stuk plaatjes. Vergeten we nog de kleurrijke collectie van Susan Bijl.