2 februari 2022, door Maartje

(GESLOTEN)VACATURE: BARTS BOEKJE ZOEKT EEN ERVAREN SALES AGENT (18u – 32u)

2 februari 2022, door Maartje

(GESLOTEN)VACATURE: BARTS BOEKJE ZOEKT EEN ERVAREN SALES AGENT (18u – 32u)

[Deze vacature is gesloten maar we zijn altijd op zoek naar goede mensen dus mocht je je helemaal kunnen vinden in alles wat we doen bij Barts Boekje, mag je natuurlijk altijd een open sollicitatie sturen]

Jawel, je leest het goed! We hebben weer ruimte voor, en behoefte aan, gezinsuitbreiding. We zoeken op korte termijn een ERVAREN CREATIVE SALES AGENT als officieel nieuw lid van de Bart-familie. Spread the word!

WAAR HEBBEN WE HET OVER?

WAAR HEBBEN WE HET OVER?

Je komt te werken in een team met een ervaren sales collega. Als Sales Agent voor Barts Boekje ben je verantwoordelijk voor deze hoofdtaken:

* het sluiten van deals met merken, grote horeca en andere labels, passend bij en voor het platform van Barts Boekje;

* het opstellen van creatieve plannen en concepten voor (potentiële) klanten;

* dat laatste doe je volledig of gedeeltelijk voor Bureau Bart, het Barts Boekje media- en conceptbureau.

* het beheren van de projecten van de door jou gesloten deals, waarin projectmanagement en relatiebeheer de hoofdtaken zijn.

In deze taken gaat het om de uitvoering van sales, aftersales & het aangaan en onderhouden van langdurige samenwerkingen, maar ook creatief en conceptueel denken én dit uitvoeren.

HOE GA JE DAT DOEN?

Je bent ervaren en hebt een netwerk, dus we verwachten dat je dat inzet en weet hoe je dit aanpakt. Maar in a nutshell komt het hierop neer: je hebt er oog voor om de juiste partijen te benaderen en bij hen een behoefte te creëren waarvan ze misschien niet eens wisten dat ze die hadden, je onderhoudt het contact en weet er een samenwerking uit te slepen, die je vervolgens omzet in een project dat je zelf managet.

WAAR GA JE WERKEN?

WAAR GA JE WERKEN?

BartsBoekje.com is een reis- en lifestyle platform dat lezers tipt en adviseert over de leuke dingen van het leven. Onze HQ staat in het hart van Amsterdam, op loopafstand van het Centraal Station. Hier hebben we een plek voor je gereserveerd, maar omdat we geloven dat een flexibele werksituatie bijdraagt aan creativiteit en productiviteit, staat het je vrij om vanuit huis te werken. Het is daarom geen must dat je in de regio Amsterdam woont.

Hoewel Barts Boekje als een tijdje bestaat, hebben we, doordat we recent een nieuwe weg zijn ingeslagen, een startup-spirit.

WAT ALS JE NOG GEEN ERVARING HEBT IN DE BRANCHE?

Dan is dat is geen probleem! Het gaat ons met name om je sales-skills; kennis over de branche hebben wij in huis en als er een zogenoemde klik is, leren we je hoe je een ‘echte Bart’ wordt. De partijen die je gaat benaderen zijn dan ook vooral ‘branchevreemd’, de insteek is namelijk dat we ons platform verbreden.

Ervaring in de reclame-, concept- & contentcreatie-wereld zijn een enorme pre!

WAT JE VAN ONS KUNT VERWACHTEN:

WAT JE VAN ONS KUNT VERWACHTEN:

* een uitdagende functie van 32 uur per week;

* een marktconform basis maandsalaris (of basis vergoeding, indien je liever werkt als zzp’er dan in een dienstverband);

* een interessant en motiverend bonussysteem;

* een inspirerende werkomgeving in hartje Amsterdam, met de mogelijkheid om thuis te werken en flexibele werktijden;

* samenwerken met een creatief, enthousiast team;

* bij voorkeur al z.s.m. starten.

WAT WIJ VAN JOU VERWACHTEN:

WAT WIJ VAN JOU VERWACHTEN:

* je hebt minimaal vier jaar creatieve saleservaring (dit is een harde eis) en dan het liefst in de reclame/concept- & contentcreatie-wereld (dat is een iets minder harde eis);

* je hebt een bovengemiddeld verkooptalent, commercieel denken en handelen is je tweede natuur;

* je buigt elk creatief idee om naar een commerciële pitch;

* je bent resultaatgericht en enthousiast;

* beschikbaarheid van 18 tot 32 uur per week (of alles daartussen);

* vloeiend in Nederlands & Engels, zowel in spraak als in schrift.

Liever geen dienstverband, maar aan de slag als zzp’er? Daar komen we uit!

SOLLICITEREN

We had you at hello en je ziet het zitten om onze verkopende ‘Bart’ te worden? Stuur dan je cv & pitch (je moet jezelf absoluut kunnen verkopen, hoe laten we aan jou) naar gina@bartsboekje.com, t.a.v. Maartje Diepstraten en Gina van der Kraan.

De vacature sluit 1 maart 2022. De eerste selectie is op basis van je cv en pitch, de volgende selectie is op basis van een opdracht en de laatste op basis van een gesprek.

Acquisitie op deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Liever geen dienstverband, maar aan de slag als zzp’er? Daar komen we uit!