Nederland, Amsterdam19 juli 2016, door Maartje

Strandzuid Smaakt, Amsterdam – 29-31 juli 2016

Nederland, Amsterdam, 19 juli 2016, door Maartje

Strandzuid Smaakt, Amsterdam – 29-31 juli 2016

Zin in een vrijmibo die bij voorbaat en bij voorkeur uit de hand mag lopen? Of wil je eigenlijk het liefst met de kids naar het strand maar heb je geen tijd om naar de kust af te reizen? Say no more en blok het weekend van 29-31 juli in je agenda. Het stadse strand Strandzuid vlakbij de RAI wordt dan namelijk omgetoverd tot minifestival met foodtrucks en entertainment voor jong en oud. Deelnemende roodtrucks zijn bijvoorbeeld Frozz (frozen yoghurt, heerlijk met die hitte), Pofferdikkie (biologische poffertjes) en Glaceer Fou (stikstof ijsjes). Oesters komen van Henry en voor de stevigere hap wenden we ons tot Deli Lama. Helemaal voor de bakker.

Barts-Boekje-strand-zuid-smaakt-1 copy

Alles fijn, alles lekker, maar hoe gaat het in z'n werk? Zo: op vrijdagavond wordt Strandzuid Smaakt geopend in combinatie met de Bierborrel, een maandelijks terugkerende bourgondische vrijmibo met voor ieder wat pils (ha-ha): silene disco, beer pong, tafelvoetbal; roep het en het is er. Plus: bier, veel bier.

Zaterdag en zondag kun je al rond lunchtijd terecht, en er is op die dagen ook genoeg te doen voor de kleintjes. Grenzend aan de vijver (hekje d'r tussen, geen paniek moeders) van het Beatrixpark zal Strandzuid uitgedost worden met onder andere een Photo Booth, draaimolen, schminkhoek en podium met live muziek. Toegang is gratis dus schepje mee, emmertje mee, slippers aan en gaan! Strandzuid Smaakt.

Vrijdag 29 juli   17:00 – 1:00
Zaterdag 30 juli 13:00 – 23:00
Zondag 31 juli   13:00 – 20:00

Vandaag al naar Strandzuid? Goed plan en reserveren kan hier:

reserveer-online copy