22 januari 2020, door Nina van Hilst

Surf vibes all over: het Surfana Festival! De nieuwe data staan vast (4 t/m 6 september) en we mogen kaarten weggeven!

22 januari 2020, door Nina van Hilst

Surf vibes all over: het Surfana Festival! De nieuwe data staan vast (4 t/m 6 september) en we mogen kaarten weggeven!

(dit artikel werd geschreven net voor Surfana 2019, gebaseerd op Surfana 2017 en '18)

De dag voor Lowlands, de laatste voorbereidingen voor ITGWO en wij zitten helemaal in de festival vibes. Waar deze twee voorgenoemde festivals helemaal uitverkocht zijn, is Surfana Festival dat alleen met weekendkaarten met overnachting. Dagkaarten en passe-partouts zijn nog verkrijgbaar. Jihaa! En dus - no dooie mus included - kunnen we het hier met een gerust hart tippen: Surfana Festivals is een van de leukste festivals van ons land. En als je niet té lang wacht met de laatste kaarten scoren, kun je er dus gezellig bij zijn.

Surfana Festival

Surfana Festival

Strand, duinen, vrije blije mensen, blote voeten, surfvibes en veelzijdige muziek. Dat is Surfana Festival in een notendop. De namen van de bands zeggen ons vrij weinig. En dat ligt meer aan onze muziekkennis. Maar op Surfana ben je er zeker van de je genoeg positief verrast gaat worden. Van Afrikaanse tunes tot psych-pop tot songwriters. Van chill tot helemaal los. De kindjes kunnen mee. Maar mogen ook thuis gelaten worden. Behalve muziek en bier, zijn er op Surfana volop surf vibe gerelateerde clinics (o.a. surfles, afro yoga en wildplukken), is er lekker eten (met genoeg vega, vegan, glutenvrije en gezonde opties) en maken de natuurlijke aankleding en kunstinstallaties het fijne festivalgevoel af.
Waar we vinden dat Surfana een dikke pluim voor verdient, en we zeggen het gewoon ieder jaar opnieuw, zijn hun inspanningen om zo duurzaam mogelijk te zijn. Zero waste, groene energie, circulair en planeetvriendelijke vibes staan vooraan. Chapeau!

SURFANA 2020: We mogen twee kaarten voor het festival weggeven! Schrijf je HIER in voor Barts Nieuwsbrief en je hoort volgende week of je gewonnen hebt!

Surfana surfvakanties en surflessen

Surfana surfvakanties en surflessen

Behalve goed festival vieren, kunnen ze bij Surfana ook goed surfen. Duh. En daar willen ze iedereen die gelukkig van de zee wordt, in meenemen. In Zandvoort en Vlieland organiseert Surfana surflessen voor volwassenen en kinderen. Als bedrijfsuitje, voor scholen, vrijgezellenparty en voor groepen worden speciale dagen georganiseerd. En heb je aan een dagje surfen niet genoeg, Surfana neemt je ook mee op surfvakantie naar Portugal of Zuid Afrika. Met of zonder yoga. Maar altijd met veel gezelligheid en genoeg tijd in het water. En dat is soms precies waar je naar verlangt.

Meer informatie over het vele leuks van deze leukerds, vind je op de website van Surfana.