• 21 June 2018
  • Happy New Website!
Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
21 June 2018
  • 25-08-2016
  • Amsterdam, Amsterdam West, Nieuw

Tartar-ia Wolf Atelier Amsterdam

Tartar-ia Wolf Atelier Amsterdam

Er werd hier op deze site al eerder over Wolf Atelier geschreven, dat lees je hier maar er moet nog meer geschreven worden want... want! Want: Naast dat Wolf Atelier al een menu had om u tegen te zeggen, heeft Michael Wolf zijn menu nu uitgebreid. En wel met tartaar. En ja, dat is echt een aanrader. Tartaar op verschillende manier klaargemaakt zoals bijvoorbeeld de klassieke bereiding, je kent 'm wel: steak, gepocheerd ei, wat mosterdmayonaise en de rest is geschiedenis. Maar, Michael zou Michael niet zijn als daar niet wat heel speciale versies naast staan zoals Azië: (ook met) steak, chili, soja, limoen, sugarsnaps en zoetzure ui of - en dit is echt een favoriet - Tonijn Tartaar.

Tonijn met vinaigrette van Yuzu (vertaling: een citrusvrucht uit het verre verre Oosten) en soja, wasabi-noten Jalapeno-mayonaise en rettich. Die wasabi-nootjes maken deze tartaar net even af. Gottegot wat is dat lekker. Gottegot wat ziet het er ook mooi uit. Oh en wil je voordat het tartaarfeest begint nog een voortje? Ga voor de oesters. De zomeroesters (waarom ze zo zomers zijn dat is ons eigenlijk niet bekend maar ze zijn in ieder geval ook erg lekker). Niks mis daar bij Atelier Wolf, helemaal noppes nada mis. Wolf Atelier