Nederland14 april 2022, door Iben Dekker

Telefoon kaduk… Balen, maar er is écht leven na de telefoondood

Nederland, 14 april 2022, door Iben Dekker

Telefoon kaduk… Balen, maar er is écht leven na de telefoondood

Op kantoor zitten we de hele dag op onze laptops. Zitten we niet op de laptop, dan is het wel de telefoon. En als één van die twee (of als de pleuris echt uitbreekt, allebei..) kapot gaan, dan zijn de poppen toch wel aan het dansen. Gelukkig zijn er lui die hier heel handig en snel kunnen helpen. Hello toppers van ThePhoneLab. Het is net alsof je je telefoon naar de dokter brengt: een hele cleane ruimte, alles in de kleuren rood/wit en de specialisten strak in een soort doktersuniform (daar vinden wij het althans op lijken + maakt het verhaal en de belevenis toch een stukje leuker). Je levert je apparaat in en binnen een half uur (en ja, ze bieden koffie aan) is 'ie weer zo goed als nieuw. For all your phone, tablet and laptop emergencies dus: ThePhoneLab.

ThePhoneLab

ThePhoneLab

ThePhoneLab repareert dus telefoons, tablets en laptops en de meest voorkomende reparaties zijn al binnen 30 minuten gefixt. Je bent welkom zowel met als zonder afspraak (stel je telefoon is net op grond gevallen, scherm helemaal gebarsten en je kunt niks meer. Geen probleem, want even langs en het is net alsof er niets gebeurd is). Waar kun je langs wil je natuurlijk weten? ThePhoneLab heeft zeven winkels waarvan drie in Amsterdam, namelijk: in Zuid (Beethovenstraat), bij de Pijp (van Woustraat) en de Jordaan (Marnixstraat). Ook hebben ze nog winkels in Utrecht, Haarlem, Alkmaar en Den Haag.

Ze repareren allerlei merken, zoals Apple, Samsung, OPPO, OnePlus, Xiaomi, Google, Nokia en Huawei. Ook kun je bij ThePhoneLab screenprotectors, telefoonhoesje en kabels vinden en ben je altijd welkom voor een gratis APK’tje. Én je hebt ook nog eens levenslang garantie op het vervangen onderdeel. No cure is no pay en met zo’n fair play insteek komen we zeker snel weer langs (er gaat genoeg kapot inmiddels..).

Nog wat meer info

Nog wat meer info

ThePhoneLab is een Independent Repair Provider voor Apple en geautoriseerd reparatie partner voor OnePlus en OPPO. Hierdoor is het mogelijk om te repareren met originele onderdelen en behoud je daardoor van fabrieksgarantie. En je kunt er dus echt voor van alles terecht. Van schermreparaties, camera reparaties, batterij vervangen en het vervangen van de achterkant tot aan oplaadpoort, Face-ID en zelfs complexe moederbord reparaties. Yes, we zeiden het al: alles.

Alsjeblieft. Tip van de week.

ThePhoneLab