15 april 2020, door Nina van Hilst

Wat leren we van deze periode? The Artist’s Way online creativiteit cursus

15 april 2020, door Nina van Hilst

Wat leren we van deze periode? The Artist’s Way online creativiteit cursus

Naast het overspoeld raken van waar we in zijn beland en het thuiswerken - al dan niet met kids aan je zijde. En het tegelijkertijd de positieve kanten - hoi meer tijd thuis door mogen brengen met je loved ones - van deze vervelende situatie inzien. Komt ook een stuk besef dat er gereflecteerd mag worden over hoe we ons leven na corona in willen richten. En borrelt er wellicht ook weer creativiteit naar de oppervlakte. Hoe kun je die belangrijke lessen in je opnemen én de nieuw hervonden creativiteit nu beter later stromen? Belgisch-Haarlemse Hade is coach met de focus op transformaties. Ze werkt al jaren met wereldwijd bekende The Artist's Way. Speciaal voor de periode waar we in zitten, heeft ze een online cursus opgezet om iets te doen met de realisaties die we momenteel dagelijks hebben. En vrijheid te creëren voor de creativiteit die in je woedt. Een cursus met een low pressure. Twaalf leuke opdrachten die je in je eigen tempo kunt doen. Een cursus waar je op voorhand al in geslaagd bent.

The Artist's Way

The Artist's Way

Nu we uit onze normale draaimolen getrokken zijn, gaan er volop gedachten in onze koppies rond over hoe we het leven willen inrichten. Het kan daarbij lastig zijn om die realisaties vast te houden. Je hebt vast eerder weleens – iedere 1 januari bijvoorbeeld – besloten om het deze keer écht anders te doen met betrekking tot sporten. En vervolgens weken later toch weer in je oude patroon te zijn geschoten. Voor wie al eerder met een coach heeft gewerkt weet dat het een fijne manier is om wél stappen te maken in andere richting. Maar om nu keihard met een coach aan de slag te gaan is a. wat duur en b. waar moeten we de tijd nu vandaan halen. Speciaal daarvoor heeft Hade een laagdrempelige online cursus opgezet. Om de realisaties van deze weken helder te krijgen. Geschreven op papier. Zodat je ze mee kunt nemen in “het leven na corona”. De cursus gaat over creativiteit, comfort zones, geremdheid, natuurlijke overvloed en dromen. En aan de hand van 12 easy en leuke oefeningen helpt Hade je de lessen van deze ongewone periode mee te nemen naar de toekomst.

De online cursus is opgezet aan de hand van The Artist’s Way van Julia Cameron. Iedere oefening duurt ongeveer een half uurtje en je volgt hem in je eigen tempo voor een bedrag van €24,95.