26 juni 2020, door Maartje

The Grand Beach – een ‘stukje’ Côte d’Azur in Amsterdam

26 juni 2020, door Maartje

The Grand Beach – een ‘stukje’ Côte d’Azur in Amsterdam

The heat is on en de terras game van de Amsterdamse horeca is strong! Zo opende hotel The Grand, u weet wel, de klassieker in hartje Amsterdam, in het heetst van de strijd (met een kleine 30 graden op de teller was dat zowel letterlijk als figuurlijk het geval) The Grand Beach - een 'stukje' Côte d'Azur in Amsterdam. 

Dat 'stukje' Côte d'Azur zit 'm in het feit dat de look en feel van het waterloze (kniesoor die er op let) stadsstrand geïnspireerd is op de Franse Rivièra. Beetje kijken en bekeken worden, warm zand onder de voetjes, witte regisseursstoeltjes - je kent het wel.

The Grand Beach

The Grand Beach

Tot en met 13 september blijft de binnenplaats van het fancy hotel nog zandstrand-stijl, met verschillende zitjes – op anderhalve meter afstand uiteraard -, een bar en met regelmatig een dj die zorgt voor zomerse achtergrondmuziek.

Uit het persbericht: “Op de menukaart staan Zuid-Franse gerechten als verse kreeft of entrecôte met Béarnaisesaus en Franse frietjes en delicatessen als oesters, sardientjes en kaviaar. De rosé uit de Provence, champagne en cocktails bereid met Franse likeuren zijn heerlijk als aperitief, of voor bij een zwoele zomermiddag op het terras”.

Joe! Doe ons dit maar de komende weken hoor. Zien we je daar!