13 mei 2021, door Maartje

The Grand Beach – een ‘stukje’ Caraïben in Amsterdam

13 mei 2021, door Maartje

The Grand Beach – een ‘stukje’ Caraïben in Amsterdam

The heat is on en de terras game van de Amsterdamse horeca is strong! Zo opende hotel The Grand, u weet wel, de klassieker in hartje Amsterdam, vorig jaar in het heetst van de strijd (met een kleine 30 graden op de teller was dat zowel letterlijk als figuurlijk het geval) The Grand Beach - een 'stukje' Côte d'Azur in Amsterdam. Na het succes van de vorige editie komen ze dit jaar terug en is hun game better than ever (vinden wij dan, ha). Deze editie staat in het teken van een ontspannen, tropische sfeer van de Caraïben met een exotisch kleurpalet. En dat klinkt als muziek in onze oren.

 

The Grand Beach

The Grand Beach

Van 13 mei tot en met 12 september blijft de binnenplaats van het fancy hotel nog zandstrand-stijl, met verschillende zitjes – op anderhalve meter afstand uiteraard. Enne… Wat dacht je van cinema nights, BBQ Sundays en rum tastings? Het tikt alle boxen voor een toffe zomer in eigen land vinden we.

Uit het persbericht: “Op de menukaart staan Caribische gerechten als zeebaars, gegrilde octopus en frisse salades met gamba’s en tropisch fruit als mango. Daarnaast zijn ook de klassieke delicatessen als oesters op de kaart te vinden. De bar serveert o.a. tropische cocktails op basis van rum zoals Frozen Piña Colada, Classic of Strawberry Mojito en Dark ‘n Stormy. 

Joe! Doe ons dit maar de komende weken hoor. Zien we je daar!

The Grand Beach