8 november 2019, door Nina van Hilst

The Hoxton Market: Minimalist Edition, 9 november in Amsterdam

8 november 2019, door Nina van Hilst

The Hoxton Market: Minimalist Edition, 9 november in Amsterdam

Het mooie The Hoxton op de Amsterdamse Herengracht heeft iets nieuws. Maandelijks brengen ze de mooiste online duurzame shops en merken een dagje offline. Om te ontmoeten, bewonderen en kopen wanneer je dat wilt. Op zaterdag 9 november is het tijd voor duurzame mode van Rhumaa en de winkels Verse en Take It Slow, eco kinderkleding van The Milk Minimalist, plastic vrij leven van The Eco District, de allerlekkerste plantaardige kaarsen (lees: current obsession) van The Very Good Candle Company en clean beauty producten van Greenbeauty Market. Allemaal smullen.

The Hoxton Market

The Hoxton Market

Dat ze het bij The Hoxton qua stijlvolheid wel begrijpen is duidelijk. Waar ze ook on the spot zijn, is wat betreft het creëren van een duurzamere wereld. Zonder het verbeteren van onze levensstijl, wordt het straks een donkere bedoening. Dus hup, inspireren tot het kiezen voor duurzame merken en producten. The Hoxton Amsterdam heeft vanaf komend weekend maandelijks een markt met de focus op duurzaamheid. Knap en planeetvriendelijk. Vinden we helemaal leuk, zoals je snapt.

Op zaterdag 9 november van 11.00 tot 18.00 uur kun je in The Apartment bij The Hoxton op de Herengracht kijken, voelen, ruiken en proeven aan de mooiste eco merken. Merken die normaliter voornamelijk in online winkels te koop zijn. Maar voor de gelegenheid in real life te bewonderen zijn. De kaarsen van The Very Good Candle zijn by far de fijnste kaarsen die we ooit gehad hebben. Greenbeauty Market verkoopt mooie, niet standaard natuurlijk en gifvrije beautyproducten. We zijn nieuwsgierig naar de items van The eco District om onze waste less levensstijl te verbeteren. En we snuffelen met plezier door de mode items van Rhumaa, Verse, Take It Slow en The Milk Minimalist. Tot zaterdag!

The Hoxton Market
Zaterdag 09 november 2019
11.oo-18.00 uur