Nederland, Amsterdam1 december 2015, door Maartje

The Pelican Studio, Amsterdam

Nederland, Amsterdam, 1 december 2015, door Maartje

The Pelican Studio, Amsterdam

Nog geen twee weken open, maar we zijn nu al fan. We hebben het over the Pelican Studio. Een concept store in hartje Amsterdam, aan de Raadhuisstraat om precies te zijn. Misschien niet de eerste plek in Amsterdam waar je naartoe zou gaan, maar als je er eenmaal bent, wil je niet meer weg.

The Pelican Studio zit in een waanzinnig winkelpand (van 330 m2! to be exact). Grote ramen aan de voorkant, veel licht en een toffe inrichting die doet denken aan de jaren '80 in Miami.

En ze hebben heel veel mooie kleren. Dat ook. We werden er tijdens de opening hebberig van. The Pelican Studio heeft een coole, eclectische mix van merken - van Maison Kitsuné tot Carin Wester tot Won Hundred en Samsoe en Samsoe. The Pelican laat zien dat street en high-end labels goed te combineren zijn. Twijfels over wat te kopen? Take a break en drink een lekkere kop koffie in Pelican Studio's koffiebar.

O, en hebben we het al gehad over de geweldige roze pashokjes? Nu al de meest gekiekte pashokjes van het land?Alleen daarom is The Pelican Studio al de moeite waard om even langs te gaan... ;) Pelican Studio