Nederland, Amsterdam9 december 2019, door Milou Verbeke

Simpele, betaalbare (en lekkere!) broodjes haal je bij The Sandwich Bar Amsterdam

Nederland, Amsterdam, 9 december 2019, door Milou Verbeke

Simpele, betaalbare (en lekkere!) broodjes haal je bij The Sandwich Bar Amsterdam

Gewoon een simpel, betaalbaar broodje kaas is soms nog lastig te vinden in onze hoofdstad. Met alle hippe vegan tenten die de grond uit worden gestampt wil je af en toe gewoon ook even back-to-basics, niet dan? Wij in ieder geval wel! En daarom omarmen we het concept van Sofie Oosterhoff en Julia Alting Siberg ook zeer: The Sandwich Bar in Amsterdam-West (Nassaukade 378) heeft een menu vol met rijk belegde pistoletjes, allemaal tussen de twee en zes Euro.

De Morning deal

De Morning deal

Geen gedoe, maar ‘back-t0-basic’ rijk belegde pistoletjes in een hip jasje. Bij The Sandwich Bar kun je elke dag van de week terecht, vanaf 7:30u. Het interieur is ook zeker hip, met schilderingen op de muur, koperkleurige lampen en een mix van wit en zwart op de muren. Neem je broodje mee, of eet ‘m lekker ter plekke op aan het raam, waar je ondertussen ongestoord naar mensen kunt kijken. Op het menu vind je naast de gouwe ouwe pistoletjes met jonge kaas, filet americain en eiersalade ook de ‘Mokum’ (ossenworst met oude kaas en rode ui), een tosti of (belegde) croissants. Alles vers en erg lekker (we hebben inmiddels 4 smaken getest).

De ‘Morning deal’ is ook een hele fijne: een kop koffie, cappuccino of thee met een croissant én een pistoletje naar keuze voor slechts €4,50. Bel jij ons even op wanneer je het ergens goedkoper (en net zo lekker!) hebt gevonden in het centrum van Amsterdam.

Broodje in je bootje

Broodje in je bootje

Nee, het is nu écht niet het weer om lekker een bootje door de grachten te varen. Maar onthoudt deze dan vast voor de warmere maanden van het jaar, want dit wil je. Bij The Sandwich Bar doen ze namelijk aan een ‘Broodje in je bootje’. Even bellen met je bestelling en hoppa, een half uurtje later zit jij lekker te genieten van je pistoletje. Je kunt er zelfs een wijntje of een biertje bij bestellen. Een broodjeszaak naar ons hart.

thesandwichbar.nl