23 maart 2020, door Nina van Hilst

The Seed: duurzaam en esthetisch verantwoorde webshop voor baby’s, kindjes en mama’s

23 maart 2020, door Nina van Hilst

The Seed: duurzaam en esthetisch verantwoorde webshop voor baby’s, kindjes en mama’s

Nu we even minder kunnen winkelen, wil niet zeggen dat we geen cadeaus kunnen geven en krijgen. Wat denk je van die mama’s die bevallen en geen kraamvisite kunnen ontvangen? Of die vriendjes die jarig zijn maar geen partijtje kunnen geven? Of jezelf die na het bikkelen met het thuisscholen echt wel even een cadeautje verdient? Gelukkig hebben we nog webshops. En we hebben er in Nederland weer een plaatje bij. The Seed verkoopt duurzame en ethische verantwoorde producten voor baby’s, kindjes en mama's. Die toe-val-lig esthetisch ook nog helemaal okay zijn.

The Seed

The Seed

Oprichters van The Seed, Naomi en Jesse, groeiden van high school sweethearts naar een gezin met twee knappe spruitjes naar – jaja – business partners. In hun leven houden ze van mooie dingen die lang mee gaan en met liefde voor mens en planeet gemaakt zijn. En die met liefde gevonden items voor baby’s, kindjes en mama’s besloten ze te bundelen in een webshop. The Seed was geboren.

Van de mooiste illustraties aan de muur van Tijana Draws of van Naomi zelf. Tot bamboe rietjes of kindertandenborstels. Van heerlijke katoenen belly wraps van Lotte Oudshoorn voor de preggos. Tot gebreide bonnet mutjes van HVID. Van de fijne producten van Naïf, voor zowel mama als baby. Tot pedagogisch maar zeker ook knap-op-de-foto-proof speelgoed. Rode draad van al dit fijns van The Seed is dat het okay voor de gezondheid en het speelplezier van je kindje(s), lief voor moeder Aarde en een smaakvolle toevoeging aan je levensstijl is.