Nederland, Eindhoven2 juni 2022, door Isa de Laat

Chaos en drukte Schiphol Airport vermijden? Eindhoven Airport vliegt naar deze bestemmingen

Nederland, Eindhoven, 2 juni 2022, door Isa de Laat

Chaos en drukte Schiphol Airport vermijden? Eindhoven Airport vliegt naar deze bestemmingen

I-rri-tan-t, die chaos en drukte op Schiphol Airport, dat hoeven we je niet meer te vertellen... Eindelijk die lang geplande vakantie geboekt, moet je om vier uur 's ochtends (wat heet: 's nachts!) je nest uit om om 's middags vier uur je vlucht te halen. Nee joh, vlieg gewoon vanaf Eindhoven Airport. We vliegen sowieso graag vanaf Eindhoven (of Rotterdam The Hague Airport for that matter), want dat is goedkoper parkeren, inchecken gaat (bijna) altijd makkelijker, je hoeft nooit lang te taxiën en je bagage is er altijd sneller. Maar als we dan naar Eindhoven vliegen, dan het liefst wel naar deze bestemmingen.

 

 

Griekenland

Griekenland

Griekenland is hot (letterlijk en figuurlijk op dit moment) en dat hebben ze daar in Eindhoven ook begrepen. Niet zomaar een locatie in Griekenland, maar je kunt vliegen naar Athene, Corfu, Heraklion (Kreta), Kos, Rhodos, Thessaloniki en Zakynthos.

Kopenhagen, Denemarken

Kopenhagen, Denemarken

Is het je al opgevallen dat we graag te vinden zijn in Kopenhagen? Nee, nog niet? We herhalen het met veel liefde voor je:

Londen

Londen

Li La Londen en Merche wijst je de weg. “Onze” Merche is Londenaar en weet precies de goede plekjes te vinden. En dan nog even waarom je dat vliegtuig naar de hoofdstad van Engeland moet pakken:

  • Carnaby is hipper dan hip en grote kans dat jij niet weet wat je hier allemaal kunt doen.
  • In Londen pakken ze groot uit wat betreft warenhuizen en daar kun je al een heel weekend mee vullen.
  • On a budget? In Londen kun je fantastisch picknicken (kan ook niet anders met al die parken).
  • De Britten zijn niet vies van een avondje uit, hallo vriendinnentrip.
  • Elke wijk in Londen heeft een eigen markt, genoeg voor uren vermaak.

Malaga en Sevilla

Malaga en Sevilla

Jep, ook naar de Spaanse zon vliegen ze. Is geen straf hoor. En Málaga, dat is zo’n stad die per fiets ontdekt moet worden. Eigenlijk heb je in drie uur heel de stad gezien tijdens een fietstour, je bezoekt bijvoorbeeld de geboorteplaats van Pablo Picasso, de graffiti buurt Lagunillas, de Mercado Central de Atarazanas en je fietst door het prachtige Parque del Paseo en langs de moderne haven Muelle Uno.

Málaga gehad, kun je door naar Sevilla. Een citytrip naar Málaga en Sevilla is perfect – de steden zijn prachtig én ze liggen met de trein nog geen 2,5 uur van elkaar. Vaarwel keuzestress.

Italië

Italië

De bergen, de zee, de sneeuw en het eten; wat dromen we weg bij Italië.

Koffers en koters mee en hop naar deze vakantieadressen. En dan de sneeuw, daar houden we ook zo van in Italië. Eigenlijk is er weinig waar we niet van houden.

Vanaf Eindhoven wordt er gevlogen naar Bologna, Brindisi, Catania, Milaan, Napels, Pisa, Rome en Venetië.

Nog veel meer

We liegen als we zeggen dat dit alle plekken zijn waar Eindhoven Airport naartoe vliegt, want ook dit vliegveld is de laatste jaren steeds meer uitgebreid. Het liefst voegen we Lissabon, Ibiza, en alle andere Spaanse steden, ook nog toe aan dit lijstje. Voor een overzicht waar ze nog meer heen vliegen, kun je hier kijken.