2 juli 2020, door Maartje

Thuishaven Amsterdam – het terras!

2 juli 2020, door Maartje

Thuishaven Amsterdam – het terras!

De mensen achter onze geliefde Amsterdamse festivallocaties zijn zo gek nog niet hoor... Geen festivals deze zomer? Terrassen maar! Zo pakten de luitjes van Thuishaven Amsterdam hun dijk van een locatie aan de rand van Amsterdam (west) aan en maakten er het grootste (gokken we) terras van Amsterdam van! De circustent die o zo kenmerkend is voor het terrein bleef, maar in plaats van dansen (en sjansen, hoewel dat nog wel gewoon kan en mag hoor), zit je er deze zomer aan een van de houten tafels.

Meer van zulks? Jazeker! Check ook Lovi én Terrastival by Hemtuin!

Thuishaven Amsterdam - het terras

Thuishaven Amsterdam - het terras

Geen festival, en dus ook geen entree, maar verder bleef er verrassend veel hetzelfde toen Thuishaven Amsterdam hun terras op 1 juli voor het eggie voor de zomer van 2020 opende: een ontzettend relaxte sfeer, leuke mensen én goede DJ’s. Er gebeurt zelfs af en toe wat extra’s op de achtergrond. Hoe we dat weten? Laten we het een betrouwbare bron noemen.

De Achtergrondterrasmuziek wordt verzorgd door Thuishaven’s finest. Deze fijne gasten komen van vrijdag tot en met zondag opdraven en staat opgesteld in willekeurige, geheime timetable volgorde.

Reserveren is top, dan weet je zeker dat je van de partij bent, maar ook aanlopen mag! Er tafels vrij voor de last minuut beslisser. Vinden we mooi.

Thuishaven