Nederland, Rotterdam18 maart 2022, door Nina van Hilst

De Maaltuin, een pop up restaurant in kastelen, tuinen en monumenten (2022)

Nederland, Rotterdam, 18 maart 2022, door Nina van Hilst

De Maaltuin, een pop up restaurant in kastelen, tuinen en monumenten (2022)

Eten in de zomer kan natuurlijk ook gewoon buiten. Rondreizend pop up restaurant De Maaltuin gaat langs de mooiste kastelen, tuinen en andere monumenten door heel Nederland om hun tafeltjes uit te klappen. Met heerlijk eten, livemuziek en de bijzondere locaties die van binnen en buiten te bewonderen zijn. Dit jaar zijn de Botanische Tuinen in Rotterdam, Paleis Soestdijk, vliegbasis Soesterberg en Muiderslot aan de beurt. Bestel de tickets en hang je mooiste outfit klaar voor een avondje in adellijke sferen.

 

Eet je graag buiten maar liever op een wat ruigere locatie? Bij broertje Sterk Water doen ze hetzelfde maar dan langs de forten van de Hollandse Waterlinie.

De Maaltuin

De Maaltuin

Lekker eten én op ontdekkingstocht door Nederland. Pop up restaurant De Maaltuin neemt ons mee langs oude Hollandse glorie. Van groene weelde in de Botanische Tuinen in Rotterdam (vanaf 7 april) tot de koninklijke weelde van Paleis Soestdijk (vanag 19 mei). En van de ruige vliegbasis Soesterberg (vanaf 9 juni) tot 700 jaar geschiedenis van het Muiderslot (vanaf 4 augustus). Overal is het concept hetzelfde: lekker eten en drinken in combinatie met live muziek en de verhalen van de toffe locaties. Van alles wat je proeft, hoort en ziet heb je genoeg om over te praten met je (eventueel niet zulke spraakzame) tafelgenoten.

De Maaltuin