24 februari 2021, door Nina van Hilst

Tiny house Bed & Buiten bij de Veluwe in Gelderland

24 februari 2021, door Nina van Hilst

Tiny house Bed & Buiten bij de Veluwe in Gelderland

Vakantie in eigen land is aan! Zo aan dat de fijne plekjes komende maanden al volgeboekt zijn. Bed & Buiten is een bed & breakfast in Gelderland. Dit tiny house voor twee personen ligt vlakbij de Veluwe en is ready to book!

Bed & Buiten

Bed & Buiten

In een grote tuin in Otterlo ligt deze lieve tiny house die te boeken is als b&b. Op 15m2 heb je een eigen living, keuken, mooie badkamer met groene tegels en een beetje een gekke – dit klinkt als avontuur – bedstee-achtige slaapplek. Op het eigen terras zit je beschut tussen het groen van de tuin en hoef je verder eigenlijk helemaal niks. Een boek lezen, een boek schrijven, lekker luieren, samen knuffelen of juist in je eentje onthaasten. Mocht je toch op avontuur willen: de natuur roept. De Veluwe ligt om de hoek. En ook het Kröller-Möller Museum is dichtbij. Al met al is Bed en Buiten een heerlijke plek voor een heerlijke portie escapism in eigen land.

De b&b is van het gezin van fotografe Berber Teunissen, dus mocht je nog een prachtige shoot willen boeken: grijp je kans.