22 maart 2021, door Michel + Renske

Kekke kinderkleding voor quirky kids en ook nog eens duurzaam – Tiny Toko it is.

22 maart 2021, door Michel + Renske

Kekke kinderkleding voor quirky kids en ook nog eens duurzaam – Tiny Toko it is.

Stop de persen: we hebben een nieuwe favorite gevonden en wel het mooie Tiny Toko. Sowieso al een naam om van te houden, maar ook een concept dat veren in de reet verdient.

Tiny Toko komt uit de koker van Sophie Lever en Anouska Stokvis. Beiden moeders, beiden klaar voor vernieuwing en verduurzaming, maar dus wel met een enorme liefde voor MOOIS - met grote letters kunnen we wel stellen. De behoefte van Sophie en Anouska was vooral: minder en moois voor henzelf, maar ook voor de kinderen. Vandaar dat ze hier met Tiny Toko een mooie bijdrage aan leveren. Minder bezitten, meer delen!
Wel fan van dat duurzame? Kijk dan ook even bij Bambi Studio en voor hippe kinderbrillen om de hele outfit af te maken, ga je natuurlijk naar Junior & Junior.

Tiny Toko

Tiny Toko

Met hun Tiny Toko willen de twee eigenaren echt iets betekenen voor de komende generaties. Zo hebben ze de mooiste items geselecteerd (denk aan echte parels van o.a. Wrangler, Oilily, Cacharel, Laura Ashley, Osh Kosh). Ja je leest het goed: Tiny Toko is een soort terugkeer van wat ooit hot en happening was – de zogenoemde; “oh ja, die merken!” zoals de dames het zelf noemen. En die merken zijn toch tof? Vlotte patronen, mooie stoffen, net een beetje anders – voor de quirky kids dus.
De dames hebben items geselecteerd voor kids van 0 tot 12 jaar. Voor echt ieder wat wils dus, van heel jong tot wat ouder. De items staan in de webshop, dus wat let je: meteen kijken en bestellen. Be prepared, de dames werken in drops, dus je moet er op tijd bij zijn.
Ze zijn te volgen op instagram en pas op, je wil het allemaal.