10 juli 2018, door Maartje

TOMS x Disney

10 juli 2018, door Maartje

TOMS x Disney

Er was eens een klein meisje dat enorm van prinsessen en roze hield. En een (boze) moeder die niet zo’n fan was van een overdaad aan dat meisjesspul. En het roze wat er in huis kwam een beetje probeerde te temperen. Totdat TOMS met een wel erg stoere Disney prinsessen collectie kwam. En ze allemaal nog lang en gelukkig leefden.

TOMS X Disney

TOMS X Disney

Yes, dankzij TOMS hebben we een compromis in huis. TOMS brengt 17 modellen voor vrouwen en kinderen uit met originele Disney animatieschetsen die tussen 1930 en 1959 gemaakt zijn. Achtereenvolgens komen op 19 juni, 19 juli, 23 augustus en 18 oktober komen de muiltjes van Assepoester, Doornroosje, Sneeuwwitje en Holiday Capsule uit. In de juiste pasteltinten en met klassieke tekeningen van Disney prinsessen en hun vriendjes. En daar worden zowel kleine prinsesjes als (toch best wel lieve) moeders erg blij van.

En TOMS zou TOMS niet zijn als ze er niet ook een mooie giving back gedachte bij kwam kijken. De animatieschetsen zijn destijds gemaakt door een groep jonge vrouwen die achter de schermen voor Disney werkten. TOMS x Disney moedigt meisjes en vrouwen na hun dromen na te jagen. Koop je een paar TOMS x Disney dan steun je de Giving Partners van TOMS die zich inzetten om meisjes in een noodlijdende gemeenschap aan te moedigen om naar school te gaan, hun stem te laten horen en aan het stuur te staan van hun eigen levenspad. Zo worden prinsessen uiteindelijk heldinnen. En die empowerment vinden we veel meer anno nu.