Nederland, Zandvoort31 mei 2017, door Maartje

Top 6 Airbnb Zandvoort

Nederland, Zandvoort, 31 mei 2017, door Maartje

Top 6 Airbnb Zandvoort

Als er gereisd wordt, en dat wordt er als het even kan, dan is het heerlijk om je, af en toe, te gedragen als een local. Hoe? In een ‘eigen’ appartement of een huis natuurlijk. Boodschappen doen en zelf koken. Opstaan en je onderbroek schaamteloos in de hoek mikken. Dat. Het kan, dat weet iedereen inmiddels, met Airbnb. Hier op uw Barts Boekje meer dan genoeg tips om Zandvoort (en meer in de buurt zoals Haarlem, Bloemendaal en Overveen) te verkennen en evenveel tips wat betreft de lekkerste hotels maar (MAAR!), we hebben ook het één en ander aan jewilhet Airbnb’s op een rijtje gezet – scheelt dat ook weer zoeken op ’t interweb.

Wat voor een rijtje? Met van die logeerhuizen om bij weg te dromen en waar je het liefst meteen intrekt. Misschien niet allemaal even chique, even groot, even luxe of even kant-en-klaar, wel stuk voor stuk appartementen die op het like-a-local-verlanglijstje mogen. En, zodat meekomen like a local helemaal naar plan verloopt: kies het mooiste appartement uit. Voila, 6 x logeren in Zandvoort. Zodat je lekker lang en lekker loom op het strand kan zitten en dan rollend naar huis.

Airbnb #1: 2 personen
Een allerschattigst huisje voorzien van alle gemakken in de achtertuin bij vast heul aardige mensen. Daarnaast, een hele grote luxe, het allerfijnste gemak: een eigen parkeerplaats. Scheelt ook nog eens wat geld dat je dus zo kan uitgeven aan een extra fles wijn op het strand.

Airbnb #2: 2 personen
Deze Airbnb ligt op 5 minuten lopen van het strand af, je wordt ontvangen met een flesje wijn, het ziet er net zo mooi uit als op de beelden, de verhuurder is heel relaxed (volgens het gros van alles huurders die ons voor gingen) en je krijgt de beste tips van de verhuurder. Conclusie: niets meer aan doen.

airbnb3

Airbnb #3: 4 personen
Ten eerste kudoos voor de inrichting, deze Airbnb lijkt zo uit een woontijdschrift geplukt en heeft ook nog eens ruimte voor vier personen. Weg met twee stellen (er zijn drie bedden, één tweepersoons en nog twee twee eenpersoonsbedden. Kwestie van die twee aan elkaar schuiven en tadaa), een klein zooitje kinderen of met vrienden

Waar je dan vervolgens terecht kan in Zandvoort? Dat vertellen we je allemaal hier 

zandvoortairbnb1

Airbnb #4: 4 personen
Wakker worden met uitzicht over zee? Kan! Ontbijten op je eigen balkonnetje met uitzicht over het mooie strand? Kan! Deze luxe beach suite in Zandvoort is wat de omschrijving al zegt: luxe. Na dat ontbijtje struikel je zo vanuit je appartement het strand op en aan het einde van de dag rol je zo weer terug.

airbnbzandvoort2

Airbnb #5: 2 personen
Een eigen huisje in Zandvoort, met tuin, grote keuken, echt alles dr'op en dr'an. En uiteraard, want daar gaat het in dit lijstje om, om de hoek van het strand. De hele boel is net gerenoveerd en ziet er tip top uit.

Airbnb #6: 2 personen
De inrichting van een hotelkamer. De tips van een bijbehorende host. Naast de tips en tricks die de host heeft wat betreft Zandvoort is ze voor de rest van de omgeving ook de perfecte vraagbaak.

Bovenste foto, rechts: Tijn Akersloot