15 oktober 2019, door Nina

Training Glow Mini: plantaardig eten voor kinderen

15 oktober 2019, door Nina

Training Glow Mini: plantaardig eten voor kinderen

Of je nu volledig vegan bent of wilt worden, of dat je graag zo veel mogelijk plantaardig eet, voor kindjes maak je je net iets meer zorgen of ze wel gezond opgroeien. Om die vraag meteen te beantwoorden: jazeker. MITS je je goed laat informeren. Daarom geven de vegan zussen van Go With The Glow een training plantaardig eten voor kinderen: Glow Mini.

Glow Mini

Glow Mini

Steeds meer mensen kiezen voor een (deels) plantaardig dieet. Ook – sorry – kennen we allemaal de niet modieuze geitenwollen vegans die er – hoe zeggen we dit netjes – niet blakend van gezondheid uit zien. En dat wil je niet voor je kind. Maar gelukkig steeds vaker zien we glowing vegans voorbij komen. En als je kind net zo kiplekker op mag groeien als deze healthy dames en heren, yes please. Dus meer veganistisch, kom maar op. En hoe houd je de boel dan toch nog gezond voor je opgroeiende koter? De stralende zussen LouLou en Isabella geven een mooie workshop plantaardig eten voor kleintjes. Top toch?

De training Glow Mini is speciaal voor ouders van kinderen van nul tot puber. En je leert er vast en zeker nog nuttige dingen voor het hele gezin. In de training vertellen de meiden je waar je op moet letten bij het geven van plantaardige voeding, hoe je de benodigde eiwitten meepikt, welke melk het beste is voor baby’s, maaltijd en snack ideeën en meer. Je kunt aanschuiven op woensdag 23 oktober van 18.30 tot 21.00 bij Made.com in Amsterdam en vrijdag 8 november van 13.00 tot 14.30 uur online. Je kinderen zullen je nu en later dankbaar zijn. Want er is een kans dat we over 30 jaar niet eens begrijpen dat we ooit dieren hebben gegeten.