25 april 2021, door Nina van Hilst

Zon-proof met UV-zwemkleding voor kindjes

25 april 2021, door Nina van Hilst

Zon-proof met UV-zwemkleding voor kindjes

Waar je vroeger enkel de Engelse kindjes ingepakt op het strand zag, is UV-zwemkleding inmiddels in alle landen ingeburgerd. Een fijne bijkomstigheid is dat die hardroze en kobaltblauwe pakjes met cartoonprint gelukkig tegenwoordig verruild zijn voor mooie pakjes in fijne kleuren. En mini onbezorgd - en stijlvol - op het strand kan rondbanjeren zonder zonnebrand aan het einde van de dag. Iedereen happy!

Kikibini Kids

Kikibini Kids

Helemaal vers van de pers want op moment van schrijven gaat het nieuwe Nederlandse merkje Kikibini Swimwear pas over een paar dagen live. Kikibini komt met UV zwemkleding voor meisjes van 2 tot 7. Als primeur komt het Amsterdamse label met onesies in drie zoete pastelkleuren: lavender, purple rose en almond. En er gaan meer maten, stijlen en kleuren komen. One to follow…

Kikibini Kids

Beach & Bandits

Beach & Bandits

Het tevens Nederlandse Beach & Bandits voorziet onze kinderen al heel wat jaren van fijne UV-pakjes en -shirtjes. De collectie is groot en divers. Pakjes, shirtjes, hoedjes en poncho handdoeken. In uni’s, prints, met leuke teksten, felle kleuren, matte kleuren, you name it. Uiteraard allemaal in UPF50+ zodat je vrolijke kleintje veilig in de zon kan rondrennen.

Beach & Bandits

Tenue de Soleil

Tenue de Soleil

Vorig jaar kwam er weer een Nederlandse UV-merkje bij: Tenue de Soleil. Het merk werd opgericht door een dermatoloog en heeft de missie kinderhuidjes te beschermen en ons allemaal voor te lichten over gezond zonnen. Tenue de Soleil is er voor baby’s en jongens en meisjes tot 12 jaar. En is er in mooie uni’s zoals donkerblauw, donkergroen, roest en roze. Met als leuk nieuwtje dit voorjaar: een speciale collectie met Les Coyotes de Paris die tot 18 jaar gaat. Deze special heeft zwart en een roze panterprint als thema. We zouden het bijna zelf willen dragen.

Tenue de Soleil