4 juni 2021, door Maartje

(gesloten) Vacature senior creative producer (+ manager) voor 8 a 10 uur per week, 3 a 4 maanden

4 juni 2021, door Maartje

(gesloten) Vacature senior creative producer (+ manager) voor 8 a 10 uur per week, 3 a 4 maanden

Well, that’s a first! Als aanvulling op het (semi)zwangerschapsverlof van de oprichter van Barts Boekje zijn we op zoek naar (in principe tijdelijke) versterking op creatief en overkoepelend niveau: we zoeken een senior creative producer (+ manager) voor 8 a 10 uur per week, 3 a 4 maanden. Gezinsuitbreiding in het kwadraat, so spread the word!

Waar hebben we het over?

Waar hebben we het over?

We zijn op zoek zijn naar een creatieve én commerciële allround aanpakker mét smaak die het overzicht weet te houden en ons enthousiaste, jonge, leuke team aan kan sturen voor 8 a 10 uur per week. Te beginnen in september/oktober voor minimaal 3 a 4 maanden. Je regelt, coördineert, hakt knopen door, ziet de rode draad, spart met het salesteam, denkt mee en brengt Barts Boekje wellicht naar een hoger plan!

Het profiel

Het profiel

* Je denkt goed na maar bent vooral een doener
* Dat nadenken gebeurt op strategisch niveau (zowel creatief als commercieel)
* Je hebt aantoonbare ervaring binnen de media- en/of reclamebranche
* Je bent in de aangegeven maanden honkvast
* Je denkt (veel!) verder dan horeca en travel
* Je voelt de balans tussen kwalitatieve content en making money goed aan
* Je bent goed in concept- en contentcreatie while keeping it real
* Je schroomt niet je eigen netwerk in te zetten
* Je bent een teamspeler
* Je bent op communicatief niveau een sterspeler

Let op!

Let op!

Natuurlijk zijn we er bij Barts Boekje voor ‘the good life’ en natuurlijk gaan we ervan uit dat sollicitanten op deze vacature een voorliefde hebben voor alles waar we over schrijven. Echter is het platform Barts Boekje slechts 30% van wat we doen. De punten hierboven bij ‘profiel’ omschreven zijn dan ook vele malen belangrijker dan een kwaliteiten of ervaring op het gebied van reizen, horeca, schrijven, fotografie etc. 

En verder?

En verder?

Waar ga je werken?

De 8 tot 10 uur per week zijn flexibel in te delen, maar we verwachten wel aanwezigheid op ons kantoor in het centrum van Amsterdam om zo feeling en contact te houden met het team.

Salaris

We hanteren een marktconform senior uurtarief.

En nu?

Nu ontvangen we heel graag een brief per mail + cv. Die je mag sturen naar gina@bartsboekje.com. Pas in het volgende stadium zullen we (wellicht) vragen om een (creatieve) toelichting of het voldoen van een proefopdracht.