48 uur best of Bart
  • 22 May 2018
  • Happy New Website!
Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
22 May 2018
  • 13-02-2018
  • Amsterdam

Valentijn @ Girassol Amsterdam

Valentijn @ Girassol Amsterdam

Al eerder gezegd... Hier @ Bart HQ zijn we collectief geen groot Valentijnfans. En wat blijkt: een groot deel van de Nederlanders hoeft niet zo nodig: zo’n 63% slaat het over en 44% houdt er niet van of haat het zelfs. Wél vinden we de creativiteit van de ondernemers rondom Valentijnsdag leuk. Zo leuk zelfs dat één lijstje met Valentijns-creativiteit niet genoeg bleek. En na 9 x Valentijnsdag 2018 volgde Valentijnsdag in Amsterdam 2 en nu kunnen we deze toch eigenlijk ook niet onbenoemd laten: onze favoriete Portugees aan de Amstel doet ook een Valentijnsduit in het zakje:

Dan hebben we het uiteraard over restaurant Girassol, de wit-blauwe zaak waar de zon altijd lijkt te schijnt, ook in februari. Perfecte plek dus voor een zonnige date. Sowieso, maar nog meer vanwege het speciale Valentijn's 3-gangen menu inclusief  aperitief voor 35,-. Even snel reserveren via de site en een topdate heb je.

Valentijnsdag in Amsterdam 1 en Valentijnsdag in Amsterdam 2