9 januari 2020, door Maartje

Van ‘De Wijzen uit het Oosten’ nieuw in West: Karavaan Amsterdam

9 januari 2020, door Maartje

Van ‘De Wijzen uit het Oosten’ nieuw in West: Karavaan Amsterdam

We vroegen ons hier al een poosje af wat er toch in het oude (hele grote!) café LouLou (aan de Bilderdijkstraat in Amsterdam West, of eigenlijk is het Kwakersplein 2h) zou gaan komen. Een tent waar alleen maar horeca in kan en een tent waar toch een beetje een lastige 'smet' op zit (Café Alverna en Du Cap redden het er ook niet). Tsja, en dan is er eigenlijk maar één Amsterdam antwoord (we hadden het kunnen weten): De Wijzen uit het Oosten are coming! Hoewel die mannen allang niet meer alleen in het oosten opereren: de wijzen-karavaan trekt al een tijdje de stad door. Vandaar waarschijnlijk de titel van de nieuwe zaak: Karavaan Amsterdam.

Karavaan Amsterdam

Karavaan Amsterdam

De Wijzen uit het Westen tegenwoordig dus (want ze zitten ook in het oude-nieuwe Pacific Park, en in Ramona, ook in West). Of ze zijn gewoon de weg kwijt, kan ook. Of nee, ze zijn namelijk alleen verantwoordelijk voor Karavaan: ook Arne (de Ebeling) en Daan (Panache) zijn van de partij – onmogelijk dat Karavaan geen succesnummer gaat worden!

We hebben er in elk geval weer zin in hoor! Ze zijn open en het werd (weer) een plaatje: kleur (alleluja), lekker zithoekjes (fijn) en dat heerlijke niks aan de hand café gevoel waatr alle heren opperbest in zijn. Thema van het menu? Voor de hele dag, iedere dag. Niet te duur, niet te gek. Begin de dag met een (take out) koffietje en croissantje in ons koffiehoekje, of kies voor een uitgebreide ontbijt en lunch. Van zulks. We gaan snel proeven.

Karavaan Amsterdam