25 mei 2020, door Nina van Hilst

Veg.table Box: vol plant-based lekkernijen van lokale ondernemers

25 mei 2020, door Nina van Hilst

Veg.table Box: vol plant-based lekkernijen van lokale ondernemers

De afgelopen maanden ontstonden de creatiefste ideeën om kleine ondernemers draaiende te houden. En deze werden met plezier door mensen gekocht. Zo werden de Support Your Locals boxen een hit. Jammer alleen voor de vega’s en vegans die niet echt konden meegenieten van de heerlijke kaas en worst gevulde boxen. De Amsterdamse Marits Eetkamer (een van onze favo restaurants) en W.Green (hét duurzame PR-bureau) maakten een plant-based box vol lekkernijen van lokale, duurzame ondernemers. Met de Veg.table Box steun je de mooiste duurzame merken én smul jij er thuis op los.

Veg.table Box

Veg.table Box

Wie W.Green volgt, weet dat het bij het Amsterdamse PR-bureau draait om stijlvolle merken met een prachtig duurzaam verhaal. Wanneer Willa en haar team zich gaan bemoeien met de inhoud van een smulpakket, dan weet je dat er iets knaps op tafel komt. En Marits Eetkamer is al jaren een van onze favoriete restaurants in Amsterdam. Ooit begonnen als huiskamerrestaurant en inmiddels gegroeid tot heus plant-based restaurant.

Samen stelden ze de Veg.table Box samen. Knap, smakelijk en producten van hoge kwaliteit. Wat er precies in het pakket zit, wisselt per editie. Teasen kunnen we wel. Een vers zuurdesembrood van Baking Lab, een Oostenrijkse sauvignon blanc van Baltazar, crunchy peas van BitesWeLove, de spirulina bowl van The Breakfast Box, pittige piccalilly van Patu, kaasfondue van Willicroft en echt nog heel veel meer lekkers en fijns. De eerste try-out box was binnen twee dagen uitverkocht. Hoppa. En dus wordt het initiatief voorlopig doorgezet. De inhoud gaat van food tot yoga en meer.

Veg.table Box is er in twee maten; Essential en Abundance. En je bestelt hem via vegtablebox.com.