24 januari 2020, door Nina van Hilst

Vegan massages met The Tides Wellness bij Away Spa in W Amsterdam

24 januari 2020, door Nina van Hilst

Vegan massages met The Tides Wellness bij Away Spa in W Amsterdam

Dat W Amsterdam een blits zwembad op de rooftop lounge - aka het dakterras voor normale mensen - heeft weet iedereen wel. Dat in de kelder nóg een zwembad en zelfs een hele spa zit, is dan weer een beetje onbekend. Away Spa is een urban sanctuary waar je tot rust kunt komen, je nagels laten stralen, een van de vele facials boeken, je haren laten doen of een vegan massage boeken. En ik hoor je denken; hoezo is een massage niet vegan? Daar komt The Tide Wellness het verhaal in.

The Tide Wellness

The Tide Wellness

Het Nederlandse merk in self care producten The Tides Wellness maakt gebruik van ingrediënten als duurzaam gekweekt zeewier, zeezouten, klei, zeeplanten, kruiden en essentiële oliën. De producten worden door de oprichters zelf getest. Er komt geen dier of geen dierenleed aan te pas en het merk mag zich dus vegan noemen. Behave dat de ingrediënten van de skincare, supplementen en oliën duurzaam, natuurlijk én plant based zijn, komen de ingrediënten ook nog eens gewoon uit Nederland. Hoi duurzaam!

Away Spa

Away Spa

Away Spa gebruikt voor de massages en body treatments de producten van The Tides. Er zijn verschillende massages bij Away te boeken. Massages plus noemen we ze hoor. Want het is veel meer dan het masseren van je huid en spieren. Van een detox massage tot een kalmerende lichaamexfoliëring met zeewier. En van een zwangerschapsmassage met magnesium tot een ontstressende hoofdhuidbehandeling. Hulp van ijsblokjestherapie, acupressuurpunten, lichaamsscrub, een bodywrap en nog heel veel meer wordt ingezet om je gerevitaliseerd en ontspannen weer naar buiten te laten gaan. Het volledige aanbod vind je op de website van Away Spa.