Nederland, Amsterdam27 december 2023, door Isa de Laat

Ventuno Sky Lounge: de skybar in hotel Ruby in Amsterdam

Nederland, Amsterdam, 27 december 2023, door Isa de Laat

Ventuno Sky Lounge: de skybar in hotel Ruby in Amsterdam

Italiaans eten meets Amerikaanse glamour en een tikkeltje Dubai fout (maar dan het goede fout). Ons wel bellen. Kom maar door met Ventuno Sky Lounge, dé skybar in hotel Ruby in Amsterdam. Het interieur is zo uit de roaring twenties gekopieerd en de menukaart is een kopie van van de moderne Italiaanse keuken met een schepje Middel-Oosten erbij. Als je hier reserveert, heb je ook meteen je activiteit voor na het eten te pakken: de dj’s en andere entertainment zorgen ervoor dat je er wel even zoet bent.

Ventuno

Ventuno

Ventuno Sky Lounge heeft haar deuren geopend op de 21e (juist, Ventuno) verdieping van het Ruby Emma Hotel. Dat je vanaf de 21e verdieping de hele stad kunt bewonderen, hoeven we je vast niet te vertellen. Dat het er binnen minstens zo mooi uitziet ligt minder voor de hand. Wanneer je de lift uitstapt waan je je meteen in de roaring twenties vibes. Misschien is Ventuno het beste te omschrijven als sexy? Komt misschien door de danseressen met outfits van pailletten, misschien door de dj, misschien door de rode velvet details of misschien door de sfeer in zijn geheel.

Met een kritische noot moeten we zeggen dat het eten niet het allerbeste eten is dat we ooit geproefd hebben. Het is heus lekker, maar het is de sfeer en de looks waar we voor terug zouden komen. Als je een vleesliefhebber bent, moet je de “Bistecca alla Florentina” een keer hebben geprobeerd. De kreeftpasta, ook goed. Moeilijk om iets te kiezen? Het personeel helpt je graag.