15 november 2021, door Michel + Renske

Venu is Amsterdams finest nieuwe werkplek

15 november 2021, door Michel + Renske

Venu is Amsterdams finest nieuwe werkplek

De een werkt het liefste thuis, de ander gaat naar kantoor, de ander werkt prima in een fijne horecastek en dan opeens is er een alternatief voor al het voorgaande. Er is: Venu Amsterdam. Oké, dat behoeft uitleg. Let's begin bij het begin:

(enne, check ook dit lijstje Amsterdamse werkplekken)

Venu Amsterdam

Venu Amsterdam

Venu zit in de heerlijke Haarlemmerstraat. Het kleine pandje lijkt knus en krap, maar niets is minder waar. Achter de vrij smalle ingang huist een enorme open ruimte waar je heerlijk kan neerploffen voor wat productieve werkuurtjes. Door naar het concept, dat werkt als volgt: Venu is een co-work space (waar we er al meerdere Amsterdamse op een rij hebben staan in dit lijstje Amsterdamse werkplekken) en daarbij kun je een reservering maken voor het aantal uren dat je er wilt werken. Daarnaast is de ruimte van alle gemakken voorzien: een getrainde barista die de heerlijkste koffies voor je zet, knetterverse snacks en pastries, fijne lunch en een heerlijke lichte ruimte en inspirerend interieur.

Voor mensen die een vergadering hebben of in groepjes willen werken, huisvesten ze ook een ruime bovenverdieping waar je privé kunt afspreken. Ook daar houdt het nog niet op, want achter in de tuin is een fijne ruimte voor een klein clubje mensen.
Venu is een genot voor wat extra werkmotivatie en geeft je de boost die je nodig hebt om het beste uit je (werk) dag te halen. Allemaal je plekje claimen en reserveren op Venu.