Nederland, Amsterdam20 november 2019, door Michel + Renske

Vers geopend: Tapperij de Eeuwige Jeugd

Nederland, Amsterdam, 20 november 2019, door Michel + Renske

Vers geopend: Tapperij de Eeuwige Jeugd

We kennen de Eeuwige Jeugd van de fijne speciaalbiertjes. Dat smaakte naar meer, vonden wij en vonden ook de mannen achter het bier. Voor ons en de andere liefhebbers eerste klas is er nu Tapperij de Eeuwige Jeugd aan de Linnaeusstraat in Oost. Alles wat we nodig hebben op borrelgebied onder één dak.

Tapperij de Eeuwige Jeugd

Tapperij de Eeuwige Jeugd

Aan de Linnaeusstraat, daar waar ooit Spargo zat, huist nu Tapperij de Eeuwige Jeugd: een enorme tent om urenlang te borrelen, spelletjes te spelen en te karaoke-en. In de zomer is er dat waanzinnige terras en binnen struikel je over het ene na het andere knusse hoekje. Feels like de huiskamer van je opa en oma met een flinke vleug hipster. Een plek waar de hele buurt aanwaait. De zaak bestaat uit vier delen, allemaal met een eigen sfeertje dat gebaseerd is op de verschillende type biertjes van de Eeuwige Jeugd. Allemaal even tasty.

Op de tap een keur aan lekker bier – duh. Onze favoriet allertijden is Lellebel, magjenietmissen. Om de borrel verder aan te kleden is er een kaart vol happen: frietjes, pulled chicken, rendang kroketjes. Dat werk. Tapperij de Eeuwige Jeugd is de plek voor een avondje pilzen. In het weekend gaan de tafels ook nog aan de kant en mag er gedanst worden. Plus zondag pannenkoekendag. Op naar Oost.

Tapperij de Eeuwige Jeugd