Nederland, Den Haag1 mei 2019, door Barts Boekje

Geen pizza’s maar pasta bij Vincenzo’s Osteria in Den Haag

Nederland, Den Haag, 1 mei 2019, door Barts Boekje

Geen pizza’s maar pasta bij Vincenzo’s Osteria in Den Haag

Maar Vincenzo kan meer! Aan de overkant van zijn pizzeria vertrok namelijk viscafé De Groene Parel en innovatief als hij is, zag Vincenzo zijn kans schoon: pal schuintegenover Vincenzo opent midden mei Vincenzo’s Osteria.

Vincenzo's Osteria Den Haag

Vincenzo's Osteria Den Haag

Want ook een Italiaan eet niet alleen maar pizza. Nee nee, die eet ook pasta. To run fasta, weet je wel. Zelf hanteren wij altijd graag het motto ‘eat spaghetti to forgetti your regretti,’ ja geef ons een goede Italiaan en wij kunnen onze lol niet op. Daarom zijn we blij met Vincenzo’s nieuwe taverne. Hij belooft ons namelijk originele recepten – lees: verrukkelijke Italiaanse klassiekers – met een moderne twist. Net even anders dan verwacht.

Nota critica (dat is Italiaans voor kritisch nootje, hihi): wij weten natuurlijk ook wel dat Vincenzo niet één man is. De mannen achter Vincenzo’s Den Haag mogen zich gerust doorgewinterde horecavakmannen noemen.  En stiekem waren ze ook al eigenaar van De Groene Parel. Maar goed, laat je ons dromen, dan geloven wij graag dat Vincenzo gespierd, gebruind en in een donker paarse speedo over het strand paradeert. En dus heel innovatief is. En dat je met hem een uiterst bella notte kunt bleven. Afijn, vanaf 15 mei in Den Haag.