25 september 2020, door Nina van Hilst

In goede gezondheid de wintermaanden door met Vita Viva vitamines

25 september 2020, door Nina van Hilst

In goede gezondheid de wintermaanden door met Vita Viva vitamines

Nu meer dan ooit is het tijd om aan een goede gezondheid te gaan werken. Dan komen we de donkere, natte wintermaanden zonder snottebellen (of erger) door. Voldoende rust, beweging en gevarieerd eten staan natuurlijk voorop. Maar voor dat extra zetje in de rug grijpen we graag naar een potje supplementen. Vita Viva is een Nederlands merk vitaminen van hoge kwaliteit en hoge dosis natuurlijke ingrediënten. En dat ze potjes vitaminen hebben als Wrinkels Away, Vitaglow en Love Booster vinden we ook erg gezellig.

Vita Viva

Vita Viva

Het Nederlandse merk Vita Viva zet zich vooral in voor hoge kwaliteit en hoge dosis vitaminen van natuurlijke ingrediënten. De vitamine-formules zijn op basis van onderzoek samengesteld naar de beste werking. Of je nu graag één pil hebt die alles voor je doet. Of een setje losse vitaminen. Vita Viva heeft multivitaminen in één pil maar ook een voorverpakt setje specifiek naar jouw behoeften. Als extra service kun je op de website van Vita Viva via de chat persoonlijk advies krijgen over de supplementen. Zodat je beter de voor jou juiste vitaminen kunt aanschaffen. En dat is bij de hoeveelheid aan opties in vitamine-land eigenlijk best wel welkom.

Wat heeft Vita Viva dan zoal aan goodness? Als we even vlug tellen dan hebben ze zo’n 60-70 verschillende supplementen. Van vitaminesnoepjes voor kinderen tot collageen booster. De Vitaclear en Vitaglow zijn er voor een goede en stevige huid. De 15-day, Maintenance, Liver, Kidney en Candida Cleanse zijn er voor diverse detoxes. De multi’s zijn er in één pil Vitamax of voorverpakte pakketjes van Vitadaily. En zo nog een paar dozijn meer. En – we horen je denken – de Love Booster maakt gebruik van meerdere kruiden en werkt als afrodisiaca. Dus even een vitaminepil nemen voordat je romantische avond van start gaat. Wie had daar ooit aan gedacht?

Vita Viva