12 oktober 2022, door Isa de Laat

De dagzakjes met supplementen van Vitaily zorgen voor de extra vitaminen die je nodig hebt

12 oktober 2022, door Isa de Laat

De dagzakjes met supplementen van Vitaily zorgen voor de extra vitaminen die je nodig hebt

De kast puilt inmiddels uit van de verschillende supplementen, kruiden en crèmes die ons beter zouden moeten laten voelen. En we get it, want bijna iedereen heeft een tekort aan basisvitaminen vandaag de dag. Voeding, mindset en ontspanning doen natuurlijk het meest voor je lichaam en geest, maar die aanvullende vitaminen binnenkrijgen blijft een lastige opgave. Vitaily vult bepaalde voedingsstoffen (waar je wellicht nog nooit van hebt gehoord, maar wel oh zo belangrijk zijn) aan met een ‘dagzakje’ vol vegan supplementen.

 

Want a dagzakje van Vitaily (met korting) a daykeeps klachten als vermoeidheid, onrust in je hoofd en stijve spieren away.

Vitaily

Vitaily

Voeding, mindset en ontspanning, check. Hoe we moeten genieten en ontspannen hebben we inmiddels door.

Maar toch zijn we moe, slap en missen we dat kleine beetje extra. En daarvoor kloppen we dus aan bij Vitaily, opgericht en ontwikkeld door gezondheidsexpert Richard de Leth in samenwerking met een team van artsen. Waarbij alle belangrijke stoffen in één dagzakje zitten. Het kost vier slokken water per dag, (dat is zes seconden) om het in te nemen. En daarmee zeggen we cheers op een plantaardig en 100% plasticvrije formule!

En fijn joh, de badkamer of keukenkastjes weer wat meer opgeruimd. En dan hebben we het nog niet eens over het gemak op reis gehad… Dan rest alleen nog de vraag wat we dan precies binnenkrijgen met de supplementen in het zakje.

En we vertelden je al dat veel mensen bepaalde belangrijke voedingsstoffen missen, waar je wellicht nog nooit van hebt gehoord. Dan hebben we het over negen hoogwaardige stoffen als magnesium, zink, jodium, selenium en vitamine B12 verdeeld over 2 tabletten. En de optimale concentratie vitamine D3, K2 en omega 3 in 2 soft gels. En we zouden een heel boek kunnen schrijven als we uit moeten leggen waar deze stoffen allemaal aan bij kunnen dragen, maar we besparen het je. Ok, tipje van de sluier: Vitamine A en jodium helpen de huid gezond te houden. Selenium is goed voor je haar en nagels en Vitamine D is betrokken bij calcium.

Het zakje is biologisch afbreekbaar en mag in de GFT bak. En een flexibel membership op dagzakjes is fijn (zit je ook nooit zonder), maar het is natuurlijk wel maandelijks opzegbaar.

En deze week nog dat beetje extra ondersteuning nodig? Lucky you, want vandaag besteld, is binnen enkele dagen in huis.

En bij een eerste aankoop op een maandpakket of flexibel membership krijg je nu 10 euro korting via deze link.