8 maart 2024, door Merche Ariza Gallego

De perfecte zondag: ontbijt halen bij het Vlaamsch Broodhuys in Utrecht

8 maart 2024, door Merche Ariza Gallego

De perfecte zondag: ontbijt halen bij het Vlaamsch Broodhuys in Utrecht

Een 'saaie' boterham met kaas hoeft niet saai te zijn, die kan zelfs zó lekker zijn als je maar het juiste brood gebruikt. Enter: het Vlaamsch Broodhuys. Het is ons vaste adres als we een treat yourself-moment hebben. De bakkerijen zijn te vinden in meerdere steden, en gelukkig voor ons ook in Uuu. Voor net afgebakken croissants, knapperig brood of gebak lopen we linea recta naar een van de locaties in Utrecht. Inmiddels zijn er drie winkels in de Domstad die te vinden zijn in de Twijnstraat, Voorstraat en de Nachtegaalstraat. Een bezoek aan het Vlaamsch Broodhuys noemen we wel ons zondagsritueel, maar stiekem kun je ons vaak genoeg spotten in de rij. Can you blame us?

Bakkerij en lunchzaak

Bakkerij en lunchzaak

Het is natuurlijk fijn dat je al dat lekkers mee naar huis kan nemen, maar als je in de stad aan het werk bent of een dagje Utrecht bezoekt, kun je ook plaatsnemen in de lunchzaak. Alle drie de bakkerijen hebben namelijk een knusse plek waar je heerlijk kan ontbijten, brunchen of lunchen. Wil je uitpakken? Dan ga je voor een high-tea met alles erop en eraan.

Heb je haast en wil je een snelle lunch to-go? Ook daarvoor zit je bij het Vlaamsch Broodhuys meer dan goed. Hun belegde boterhammen zijn favoriet bij menig Utrechter.

Vlaamsch Broodhuys