Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
22 July 2019
  • 09-11-2018
  • Barts Boekje Junior, Barts Groene Hoekje, Winkelen

Voor gezonde fijnproevertjes: De Kleine Keuken (én Badkamer)

Voor gezonde fijnproevertjes: De Kleine Keuken (én Badkamer)

Hier heeft De Kleine Keuken al een hele poos een vaste plek in de keuken. Super burgerlijk voor de gezonde koekjes en rozijntjes. En toen ontdekten we dat het merk zo veel meer lekkers in huis heeft. Wij dus binnenkort ook. Van hele maaltijden voor de allerkleinsten tot broodbeleg voor de grotere kleintjes. Uiteraard allemaal biologisch en voedzaam.

De Kleine Keuken is een van die merken waar je blind op kunt vertrouwen dat er geen slechte dingen in zitten. En dat vinden we prettig. Geen palmvet, geen geraffineerde suikers, geen kunstmatige troep. Wel zitten de maaltijden, tussendoortjes en lekkers vol goede, biologische voedingsstoffen en staan de ingrediënten zo dicht mogelijk bij de natuur. En na het succes van de biologische etenswaren van De Kleine Keuken, kon een vervolg met De Kleine Badkamer natuurlijk niet uit blijven.

De Kleine Keuken

Of het nu om de Oermueslipap, het Zalmhapje, de Chocoloco koekjes of de Groentenwolkjes gaat. Kleintjes vinden de meeste smaken van De Kleine Keuken om te smullen. En ouders kunnen zichzelf op de schouder kloppen dat het weer gelukt is om een maaltijd of snack vol goede bouwstoffen bij het grut naar binnen te krijgen. De Kleine Keuken start met babyvoeding voor kindjes vanaf 4 maanden. En ze hebben hapjes voor kindjes van iets oudere baby's, pap voor de dreumesen, broodbeleg voor alle kindjes en snacks vanaf 4 maanden. We kunnen niet garanderen dat de ouders niet van de Biologische Teckels, Superheldjes of Biologische Chocopasta met kokosbloemsuiker zullen snoepen. En het mooie aan al dit lekkers, je krijgt biologisch en gezond zonder er belachelijk veel voor te hoeven betalen. Wel zo fijn, toch?

De Kleine Badkamer

En natuurlijk en gezond geldt niet alleen voor wat je lichaam in gaat via de mond. Maar ook wat je er op smeert. Helemaal voor de gevoelige, pure baby- en kinderhuidjes. Dus De Kleine Keuken deed hetzelfde trucje voor de verzorging. De Kleine Badkamer heeft een kleine selectie natuurlijke verzorgingsproducten. 100% natuurlijke shampoo, 100% natuurlijke Shaebutter zalf en 100% natuurlijke bad- en doucheolie. Met nog geen €4 voor een flesje shampoo is de keuze om voor natuurlijk te gaan wel heel makkelijk.