9 november 2018, door Maartje

Voor gezonde fijnproevertjes: De Kleine Keuken (én Badkamer)

9 november 2018, door Maartje

Voor gezonde fijnproevertjes: De Kleine Keuken (én Badkamer)

De Kleine Keuken is een van die merken waar je blind op kunt vertrouwen dat er geen slechte dingen in zitten. En dat vinden we prettig. Geen palmvet, geen geraffineerde suikers, geen kunstmatige troep. Wel zitten de maaltijden, tussendoortjes en lekkers vol goede, biologische voedingsstoffen en staan de ingrediënten zo dicht mogelijk bij de natuur. En na het succes van de biologische etenswaren van De Kleine Keuken, kon een vervolg met De Kleine Badkamer natuurlijk niet uit blijven.

De Kleine Keuken

De Kleine Keuken

Of het nu om de Oermueslipap, het Zalmhapje, de Chocoloco koekjes of de Groentenwolkjes gaat. Kleintjes vinden de meeste smaken van De Kleine Keuken om te smullen. En ouders kunnen zichzelf op de schouder kloppen dat het weer gelukt is om een maaltijd of snack vol goede bouwstoffen bij het grut naar binnen te krijgen. De Kleine Keuken start met babyvoeding voor kindjes vanaf 4 maanden. En ze hebben hapjes voor kindjes van iets oudere baby’s, pap voor de dreumesen, broodbeleg voor alle kindjes en snacks vanaf 4 maanden. We kunnen niet garanderen dat de ouders niet van de Biologische Teckels, Superheldjes of Biologische Chocopasta met kokosbloemsuiker zullen snoepen. En het mooie aan al dit lekkers, je krijgt biologisch en gezond zonder er belachelijk veel voor te hoeven betalen. Wel zo fijn, toch?

De Kleine Badkamer

De Kleine Badkamer

En natuurlijk en gezond geldt niet alleen voor wat je lichaam in gaat via de mond. Maar ook wat je er op smeert. Helemaal voor de gevoelige, pure baby- en kinderhuidjes. Dus De Kleine Keuken deed hetzelfde trucje voor de verzorging. De Kleine Badkamer heeft een kleine selectie natuurlijke verzorgingsproducten. 100% natuurlijke shampoo, 100% natuurlijke Shaebutter zalf en 100% natuurlijke bad- en doucheolie. Met nog geen €4 voor een flesje shampoo is de keuze om voor natuurlijk te gaan wel heel makkelijk.