Nederland, Rotterdam23 maart 2019, door Maartje

Voor tijdens je rondje 010: Roffa Streetfoodbar + Roffa Restobar Rotterdam

Nederland, Rotterdam, 23 maart 2019, door Maartje

Voor tijdens je rondje 010: Roffa Streetfoodbar + Roffa Restobar Rotterdam

Dat krijg je, als je gewoon goed eten serveert voor een hele schappelijke prijs zoals bij de Roffa Streetfoodbar. Zo'n plek waar je altijd langs kunt, voor lekkere trek en voor grote honger. Andere reden van het succes? De luitjes van de bar werken alleen met lokale leveranciers. Zoals bier van de Kaapse Brouwers uiteraard, spoelt wel zo lekker weg.

Roffa Streetfoodbar Rotterdam

Roffa Streetfoodbar Rotterdam

De hoofdlocatie van de Roffa Streetfoodbar vind je aan de Scheepstimmermanslaan maar de club is tegenwoordig op maar liefst drie locaties in de stad te vinden: er zit nog een Roffa Streetfoodbar in de nieuwe Rotterdamse Foodhallen (jeweetwel, op de Kop van Zuid), naast/ vrijwel in het nieuwe Room Mate Hotel Bruno. En in het Oude Noorden, the Rotterdam place to be van 2019 (hier de leukste eetadressen tegenwoordig, zoals bijvoorbeeld Eettentje Wes) zit de Roffa Restobar. Die laatste, de Roffa Restobar, is net iets meer Latijns-Amerikaans georiënteerd terwijl de Roffa Streetfoodbar zich op Amerika stort. Burgers vooral bij de laatste het paradepaardje van de club, net als chickenwings, hotdogs en spareribs. En om te smullen taco’s bij de restobar. Hoewel de menu’s elkaar aanvullen hoor (lees: bij beide burgers en nacho’s).

Kortom: twee zaken met stevig krachtvoer, iets dat wij hier sowieso met de no bullshit mentaliteit van de Rotterdammers associëren, met een menu geïnspireerd op de BBQ-keuken uit Texas en Latijns-Amerika. Ben je met een groep, neem dan de Roffa Meat Platter nemen: vlees om te delen.

Met de bovenste knop reserveer je de Roffa Streetfoodbar, de onderste is goed voor de Roffa Restobar.