• 18 June 2018
  • Happy New Website!
Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
18 June 2018
  • 23-02-2018
  • Amsterdam

Vrijdag Vijf Amsterdam

Vrijdag Vijf Amsterdam

Terug van weggeweest: de Vrijdag Vijf in Amsterdam. Vijf Amsterdamse restaurants om NU meteen te reserveren voor vanavond. Want weekend. En het eeuwige jeetje-waar-kunnen-we-nu-tch-nog-terecht-moment. Nou. Hier dus.

George Marina

De leukste George so far als je het ons vraagt. Aan het water, een gigantisch terras, ramen overal waar de winterzon o zo prachtig naar binnen straalt en something fishy op het menu om het weekend goed mee van start te gaan. Lees meer: George Marina en reserveer hier:

IENS RESERVEER

Barts-Boekje-frank's smoke house 2

Frank's Smoke House

Voor je positieve weekend-vibes moet je bij Frank & co wezen, beloofd! Lees meer: Frank's Smoke House
IENS RESERVEER

Barts-Boekje-partisan 2

Partisan

Als er één straat in Amsterdam is waar de vrijdagmiddagborrel aan is, dan is het de Admiraal de Ruijterweg wel. Oke, of de De Clercqstraat, kniesoor die er op let. In elk geval is het goed van het borrelen én goed van het daarna blijven plakken voor een al even goed maal bij Partisan. Lees meer: Partisan

IENS RESERVEER

Barts-Boekje- sotto pizza kadijksplein

Sotto Pizza Kadijksplein

Vrijdagpizzadag. Duh. Lees meer: Sotto Pizza Kadijksplein

IENS RESERVEER

Barts-Boekje-Zuid Amsterdam

Restaurant Zuid

Met de opening van het het nieuwe Baut aan de Spaarndammerstraat is de focus even gaan verliggen. Maar dat maakt restaurant Zuid niet minder fijn! Lees meer: Restaurant Zuid

IENS RESERVEER