Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
22 July 2019
  • 05-05-2017
  • Amsterdam, Amsterdam Centrum, Nieuw

Vrouw met de Baard Amsterdam

Vrouw met de Baard Amsterdam

O!! Ik was hier op de dag dat catering-plus bedrijf Vrouw met de Baard open ging op hun nieuwe adres om de hoek van de Haarlemmerstraat, en heb nog niet eens opgetikt hoe fantastisch lekker dat was! Want man... Wat fantastisch lekker is alles wat er uit de met name Indische/Molukse-keuken met een Westerse twist (volgt u hem nog?) van Vrouw met de Baard komt. De originele gerechten van het duo achter het cateringbedrijf dat eerst in Amsterdam Noord zat (zonder lokaal om te eten) zijn eigenlijk niet in een hokje te stoppen.

Barts-Boekje-vrouw met de baard

Op het Vrouw met de Baard Amsterdam niks dan dagverse hersenspinsels van de eigenaren. Van het seizoen en hoe de pet staat, dus. De nutorieus peanutbutter sandwich bijvoorbeeld - niet te missen. Of om te snacken de té lekkere spicy quesadillas. O, en de drunken pulled pork bun, die hebben we ook op en ook die was goddelijk. Wij zijn fan. En wonen om de hoek. win-win. See ya super soon Vrouw met de Baard!