11 november 2019, door Maartje

WestwingNow goes mini

11 november 2019, door Maartje

WestwingNow goes mini

Oke oke, komen we weer met onze not so guilty shopping pleasure, maar hé, je bent hooked of je bent het niet, wel? Wij zijn hier best wel verslaafd aan de take-it-or-leave-it aanbiedingen van Westwing. En nog nét wat meer aan de nog altijd take-it-or-leave-it aanbiedingen van WestwingNow waar je je niet al hijgend op hoeft te storten want het aanbod is blijvend (het idee achter Westwing, voor de Westwing maagden out there: de interieur-groep selecteert binnen mooie thema's de mooiste producten  die tegen een kleine prijs tijdelijk in de 'sale' zijn. Op is op dus ben je te laat, en is de aanbieding voorbij, dan heb je pech. Bij WestwingNow is het aanbod zoals gezegd blijvend).

WestwingNow Baby + Kids

WestwingNow Baby + Kids

Vanaf het moment dat er een baby in het vizier kwam, waren we op zoek naar de mooiste merken, maar dan wel graag voor niet altijd perse de hoofdprijs. Een van die merken die we niet van ons netvlies kregen is Konges Sloejd, een perfect basic-plus label met kwalitatieve, duurzame, never out of style producten. Voor om het lijf, dat wisten we al. Maar dankzij Westwing Now weten we nu ook dat Konges Sloejd ook beeldige bedtassen, babydekens en  te allerzoetste badjasjes (met oren!) ooit heeft! Maar dat is heus niet alles: in de shop ook klamboes in de mooiste kleuren van Sebra, muziekbeestjes, het aller (aller!) beste meegroeibedje op aarde (die van de foto) en wipstoeltjes die ook nog eens mooi zijn.

En wat dacht je van de tipi’s van Bloomingville mini hebben ze ook. Willen we ook. CamCam Copenhagen is ook van de partij, hier vind je de items en de houten puzzels zitten al in ons winkelmandje aangezien het het perfecte Goedheilig Man cadeau is. Daar is de nbieuwe shop trouwens sowieso een aanrader voor. Just saying. Enjoy shopping!