Nederland, Den Haag25 november 2016, door Maartje

What the Fork?, Pier Scheveningen

Nederland, Den Haag, 25 november 2016, door Maartje

What the Fork?, Pier Scheveningen

Wie zegt dat foodtruckfestivals alleen in de zomer plaatsvinden heeft het mooi mis. Komend weekend (25 t/m 27 november 2016) kun je op de Pier van Scheveningen terecht voor What the Fork?, een heus indoor foodtruck festival. Daar boven de zee vind je verschillende pop up shops en kraampjes met handgemaakte producten en delicatessen. En uiteraard foodtrucks, de Pier belooft er meer dan 15, van Mister Makan (hapjes uit Indonesië geserveerd vanuit een driewieler Vespa) tot de Haagse Oysterman.

Terwijl je overdekt langs de kramen struint is er ook muziek, van onder andere dj Bella Hay (ja dochter van Barry) en de Haagse Pat Smith. En de vaste Pier plekken zijn uiteraard ook open, dus je kunt ook gaan voor een burger van firma Pickles of de grillkunsten van Rough Kitchen. Of ga een stapje verder en neem je jouw portie oesters lekker mee in het reuzenrad. What the fork? Ja hoor. Kan gewoon.

En een extra voordeeltje van de wintertijd op het strand: gratis parkeren! Rijdt naar de parkeerplaats van het Zwarte Pad (5-10 minuten lopen naar de Pier) of zet je auto aan de kant van het Zuiderstrand en waai uit met een frisse strandwandeling richting Pier (klein halfuurtje). Kan niet missen en er wacht je genoeg lekkers als beloning ;). What the Fork?

Vrijdag 25 november – zondag 27 november
12:00 – 22:00 uur